HOE KUN JE MADEBYMALOU.NL VOLGEN?

Bloggen is sowieso natuurlijk al heel leuk, maar jullie comments maken het toch nog een beetje leuker. Ik vind het ontzettend leuk dat jullie mijn blog lezen en ik ben ontzettend dankbaar voor de comments. Omdat ik het zo leuk vind dat jullie mij volgen, heb ik een overzichtje gemaakt met de sociale media waarop je me kunt volgen.

Toen mijn blog ongeveer een maand bestond, besloot ik een Facebookpagina te maken. Hierop plaats ik mijn artikelen en zo nu en dan zet ik er wat nieuwtjes op.
Sinds maart vorig jaar heb ik een Instagram account. Ik wilde het eigenlijk al langer, maar mijn vorige telefoon was er nog niet geschikt voor. Inmiddels ben ik echt verslaafd en ik vind het heel leuk om foto’s van anderen te zien. 
Dit is het Twitteraccount voor mijn blog, waar ik tweet plaats over mijn blog, maar ook over andere dingen. Ook vind ik het leuk om via Twitter te kletsen met andere bloggers.
Daarnaast heb ik een persoonlijk Twitteraccount. Deze is afgeschermd, maar als jullie me willen volgen, mag dat natuurlijk. 
En als laatste heb ik natuurlijk Bloglovin’, een van mijn favoriete sociale media. Ik kijk er dagelijks op om artikelen te lezen, dat is echt een verslaving geworden haha. 
Welke sociale media hebben jullie? 

9 gedachten over “HOE KUN JE MADEBYMALOU.NL VOLGEN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.