KEEP CALM AND … #2

Een tijdje geleden postte ik al een artikel over de ‘keep calm and .. ‘ quotes, maar daarna kwam ik nog zoveel leuke plaatjes tegen, dat ik het niet kon laten om er nog een artikel over te maken. Dat blijf ik natuurlijk niet doen, want dan gaat het vervelend, maar twee van dit soort artikeltjes kan wel, toch? En vinden jullie deze plaatjes ook zo leuk? 

21 gedachten over “KEEP CALM AND … #2

  1. Wendy schreef:

    Volgens mij kan je het zo gek niet verzinnen of ze hebben er wel een Keep Calm afbeelding voor. Gisteren ontdekte ik bijvoorbeeld nog de Keep Calm and do the Gangnam Style en Keep Calm and Do A Duckface. Hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.