WINNEN: EEN PAKKETJE VAN PINK-BEE

Pink-Bee is een webshop met heerlijke zeepjes, douchegels, bodybutters, scrubs, et cetera. Een tijdje geleden schreef ik een review over een paar producten van Pink-Bee en ik ben er echt heel enthousiast over! Daarom zei ik natuurlijk meteen ‘ja’ toen de eigenaresse van Pink-Bee vroeg of ik samen een winactie wilde organiseren. 

In het pakketje zit een Havana Coconut Body Sorbet, een Coconut Natural Shower Milk en een Singing Bird Bath Smoothie. 
Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg Made by Malou via Bloglovin’ en/of GFC
– Like Pink-Bee op Facebook
– Like Made by Malou op Facebook
– Laat een reactie achter met je e-mail adres en vertel wat je hebt gedaan om kans te maken.
Voor extra kans kun je het volgende doen:
– Volg Pink-Bee via Twitter
– Volg Made by Malou via Twitter

Je kunt meedoen tot en met zondag 14 juli a.s.

31 gedachten over “WINNEN: EEN PAKKETJE VAN PINK-BEE

 1. Ellen schreef:

  Wat een leuke spullen kan je winnen! Ik volg je op bloglovin en facebook. Pink-Bee volg ik ook. Jammer genoeg heb ik geen twitter dus daar kan ik je niet volgen.

 2. NailTalk schreef:

  Ohw, die bodybutter lijkt me heerlijk! Ik doe graag mee, lekker!
  Ik heb alle stappen doorlopen;
  – volg je met Bloglovin' en ben je 3e liker van je winactie
  – volg je op Facebook (naam= Miriam Terveer)
  – volg je op Twitter
  – Ook volg ik PinkBee nu op Twitter
  – enn volg ik PinkBee op Facebook

  Mijn emailadres is miriamterveer{at}hotmail.com

  Fingers crossed!

 3. Amy schreef:

  Ik doe zeker mee!
  – Ik volgde je al op Bloglovin en op Facebook, nu ook op Twitter
  – Ik volg Pink-Bee nu ook op Facebook en volgde ze al op Twitter

 4. Stephanie G schreef:

  Wat leuk! Ik heb beide facebookpagina's geliked, ik volg je al een tijdje op bloglovin.
  Ik heb ook jullie beiden op twitter gevolgd !
  (Stiekem heb ik dus alles gedaan :p )
  Liefs,
  Stephanie

 5. Sarah Yasmina schreef:

  Ik volg je al een lange tijd op bloglovin en had je fb page al een keer geliked, dus dat hoef ik al niet meer te doen haha! Voor de rest heb ik alles nog even gedaan, ook de extra dingen. Ik volg je alleen niet via GFC want dat bestaat geloof ik niet meer ofzo? Ik werk er niet mee met mijn eigen blog dus geen idee haha :p

  Ik wil heel graag winnen omdat ik de laatste tijd veel meer into verzorging ben ipv make-up, ik kijk steeds meer naar bodylotion/butters etc en dat bevalt me eigenlijk goed, ik heb dus ook nog niet zoveel en dit lekkere pakketje zou dus meer dan welkom zijn ^^ Ik wilde eigenlijk vandaag op de laatste dag om 23;59 nog meedoen maar ik wist niet of je de grap zou waarderen hahaha dus ik doe nu wel even mee 🙂 Fingers crossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.