Leuke kleding voor mannen

shoppen-man

De meeste mannen houden niet van shoppen. Bart ook niet, hij heeft liever dat ik kleding voor hem haal dan dat hij het zelf moet doen. Dat doe ik ook best vaak trouwens, ik vind het helemaal niet erg om ook voor hem te kijken als ik in de stad ben. Ook shop ik regelmatig online voor Bart en omdat hij wel toe is aan wat nieuwe kleding voor de herfst en winter, ging ik op zoek naar leuke kleding voor hem.

jack & jones 1

Eén van mijn favoriete merken qua mannenkleding is Jack & Jones. Toen ik Bart net kende had hij helemaal geen kleding van dit merk, maar daar is snel verandering in gekomen. Ik vind truien zoals de linker hierboven echt heel gaaf. Lekker stoer enzo, maar het is niet helemaal Bart zijn ding. De middelste trui is meer iets wat hij zelf uit zou zoeken. Het t-shirt rechts vind ik ook echt heel leuk. Het is misschien niet zo heel logisch om een t-shirt te shoppen voor in de herfst en winter, maar ach, met een jasje of vest erover is het ook heel leuk, toch? De trui links kost trouwens € 49,95, die in het midden € 29,95 en het t-shirt kost € 19,95.

mcgregor

Een merk waar ik niet zo bekend mee was maar die ik laatst tegenkwam, is McGregor. Ik dacht altijd dat het een beetje een merk was voor oudere mannen, maar ik zag op de site echt leuke dingen. En op dit moment zijn veel items afgeprijsd, wat het natuurlijk nog leuker maakt. De blauwe en de groene trui kosten nu € 49,95 en die in het midden € 89,95.

hm-man

En last but not least; H&M. Ik shop er voor mezelf, voor Nomi, voor Lenn en ook voor Bart. De items hierboven zijn mijn favorieten uit de webshop op dit moment. Het jasje kost € 39,99, de trui € 24,99 en de broek € 34,99.

Shopt jouw vriend of man zelf? Of neem jij vaak kleding voor hem mee?

sp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.