Dagboekje #173; dierentuin en nazomeren

1

Vorige week bedachten we dat het wel leuk zou zijn om een dagje iets met zijn viertjes te doen, omdat het nog mooi weer zou worden. Bart kon een dag vrij krijgen en we gingen naar de dierentuin. De rest van de week waren we ook regelmatig buiten en ik shopte wat spulletjes voor Nomi en Lenn.

2

Maandag was het nog niet zo heel warm en ik vond het perfect weer om even naar de stad te lopen. Dat is een minuutje of 20 lopen, maar aangezien Nomi veel zelf wilde lopen deden we er veel langer over. Onderweg vonden we eikels en kastanjes en Nomi was helemaal onder de indruk. Daarna zaten we gezellig op de bank en Nomi en Lenn waren zo schattig samen!

3

Dinsdag gingen we naar de dierentuin in Nordhorn. We waren er al eerder geweest, maar nu Nomi kan lopen is het echt nog een stuk leuker voor haar. Ze heeft de hele tijd gelopen en ze vond het geweldig.

4

Ze leerde heel wat nieuwe woordjes, zoals aap (die noemde ze eerst een beer) en nog allemaal andere dieren. Lenn vond het allemaal prima, die lag lekker in de kinderwagen. Nomi was zo moe van de ochtend in de dierentuin dat ze in de auto in slaap viel. De laatste keer dat dat gebeurde is echt maanden geleden.

5

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder en Lenn en ik deden niet zoveel. Aan het einde van de middag haalden we Nomi weer op en ze wilde graag naar Bart zijn werk lopen. Dat is een paar honderd meter bij ons vandaan en aangezien Bart bijna klaar was met werken, vond ik dat wel een goed plan.

6

Donderdag was het hartstikke warm en Nomi kan daar niet goed tegen. Ik wist niet zo goed wat we moesten doen, want het was voor haar echt te warm om vol in de zon in de kinderwagen te zitten. En de hele dag binnen zitten leek me ook niks. Ik besloot even naar mijn ouders te gaan en daar vermaakte Nomi zich heel goed in een bak water. Vrijdag was het weer ietsje koeler en we gingen naar de stad om boodschappen te doen. Onderweg zag ze Mickey Mouse op een poster staan, en Nomi’s Mickey knuffel is haar favoriete knuffel. Ze was helemaal enthousiast toen ze Mickey zag.

7

Zaterdag ging ik even met Lenn naar de Prénatal. Ik zag op de site dat ze allemaal nieuwe kleertjes hebben en aangezien Lenn behoorlijk hard groeit, vond ik het wel een goed plan om wat nieuwe dingetjes te halen. Ik kocht onder andere de setjes op de foto links, en het t-shirtje op de foto rechts.

8

Zondagochtend deed ik Lenn in bad en daarna kwamen vrienden van Bart op kraamvisite. Nomi ontdekte dat ze zelf in de box kon klimmen en daar had ze de grootste lol. Ik weet nog niet helemaal wat ik ervan moet vinden..

9

’s Middags gingen we even naar Hengelo, daar was koopzondag en verder was er van alles te doen in de stad. Lenn had het daar blijkbaar naar zijn zin. Daarna gingen we naar mijn ouders, en daar vindt Nomi het altijd heel leuk om bij de kat te kijken. We bleven daar ’s avonds eten en toe we thuis waren, zaten Bart en ik lekker op de bank.

7 gedachten over “Dagboekje #173; dierentuin en nazomeren

  1. Leonie schreef:

    Ah, wat een leuke foto’s! Je gaat er vaak op uit, heerlijk! Hoe vaak drinkt Lenn? En heb je tips om buiten de deur bv te geven?
    Ik voel me nog zo beperkt.. Als ik wegga ben ik binnen 2,5u weer terug ivm voeden..

    • Malou schreef:

      Lenn wil ook vaak na 2,5 a 3 uur weer drinken. Als ik buitenshuis voed draag ik altijd een hemdje onder mijn shirtje, zodat ik niet zo bloot zit. Dan zie je vrij weinig. Ik heb ook altijd een hydrofiele luier bij me waarmee ik het nog een beetje kan verbergen als het nodig is. Verder zoek ik een rustig plekje en dan gaat het prima, ik heb nooit rare blikken ofzo gehad. Laatst was ik aan het voeden en iemand kwam naar Lenn kijken, diegene had eerst niet eens door dat Lenn aan het drinken was haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.