MIJN IDEALE WERKKAMER

Volgens mij droomt iedere blogger wel van een werkkamertje, waar je lekker kunt schrijven, producten kunt uitproberen en goede foto’s kunt maken. Toen mijn vriend en ik nog in ons vorige appartementje woonden, leek het me heerlijk om een kamertje te hebben om te bloggen. Helaas was ons huis daar toen veel te klein voor, want we hadden alleen een woonkamer, badkamer en een slaapkamer. 

Gelukkig hebben we nu een wat groter huis en we hebben twee slaapkamers over. Een daarvan is mijn blogkamer, maar die is nog niet helemaal af. Ik kan er nu mijn blogspulletjes wel kwijt, maar ik maak er nog niet zo heel veel gebruik van. De meeste foto’s maak ik in de woonkamer, omdat het licht daar veel beter is.
Een kamer met ramen zoals op deze foto lijkt me ideaal. Nu schijnt de zon vaak vol de kamer in, waardoor foto’s heel erg overbelicht worden. Ik kan dan de gordijnen dichtdoen, maar dan is het weer te donker. Op de site van VELUX® kwam ik dit soort gordijnen tegen. Je kunt ervoor kiezen om te verduisteren, maar ook kun je alleen het directe zonlicht afschermen. Ideaal om mooie foto’s te maken, maar ook om gewoon fijn licht in je kamer te hebben. 
Er zijn veel verschillende VELUX producten en je hebt keuze uit verschillende kleuren en printjes, waardoor iedereen er wel iets leuks kan vinden. De gordijnen hierboven vind ik erg mooi en zoiets zou ik graag in mijn werkkamertje willen hebben. 
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet teveel, maar juist te weinig licht hebt in je werkkamer. In ons vorige huis hadden we bijvoorbeeld een badkamer zonder ramen. Hierdoor was het een erg donkere kamer, wat ik wel jammer vond. VELUX heeft verschillende opties om een kamer zonder ramen wat lichter te krijgen.
In de gang hierboven is gebruik gemaakt van lichttunnels, iets wat ik eigenlijk helemaal niet kende voordat ik begon aan dit artikel. Kijk wat een verschil! Als ik zo’n soort donkere ruimte in mijn huis zou hebben, zou ik zo’n lichttunnel echt een uitkomst vinden. 
Je ziet dus dat je veel verschillende dingen kunt doen met licht in je huis. Voor een werkkamer is dat ideaal, maar natuurlijk ook voor andere ruimtes in je huis. 
Dit artikel is gesponsord door VELUX.

17 gedachten over “MIJN IDEALE WERKKAMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.