WIC BY HEROME: STUNNING SCOTLAND

Laatst schreef ik over de Peaceful Finland collectie van WIC by Herome, maar inmiddels is er alweer een nieuwe collectie te koop, en deze collectie heet Stunning Scotland. Het is echt een herfstcollectie met hele mooie, warme kleuren. 

Melrose is een mooie rode kleur met leuke shimmers erin. De kleur neigt een klein beetje naar roze. Ik vind hem erg mooi en ook de dekking is goed, na twee laagjes heb je een goede dekking.
Kilmarnock lijkt wel een beetje op de vorige kleur, maar deze nagellak is echt heel rood. Ik vind hem erg mooi en hij dekt heel goed, eigenlijk na een laag al, maar een tweede laag maakt het net iets mooier.
Stirling is een oranje-rode kleur met shimmer. Het is echt een herfstkleur en ik zal hem zeker vaker gaan dragen. Ook bij deze nagellak is een laag eigenlijk al voldoende, maar een tweede laag geeft net iets extra’s.
Ik ben echt verliefd op Glasgow, wát een mooie kleur! En dat terwijl ik normaal gesproken helemaal niet zo van paars houd. Deze kleur dekt ook weer echt heel goed.
WIC Kirkcaldy is een wat koelere blauwe kleur. Deze kleur dekt in twee laagjes en ik vind hem heel erg leuk. 
Ook Aberdeen behoort echt tot mijn favorieten, dit is ook weer een kleur die ik regelmatig zal gaan dragen. Het is een apart kleurtje and I love it. De nagellak dekt na een laag, maar twee lagen zijn net iets mooier. 
Ik vind deze collectie van WIC by Herôme echt super! De kleuren zijn heel mooi en de kwaliteit is ook heel goed. 
De nagellakjes kosten € 5,99 en ze zijn te koop bij de drogist en online, via Herome.com.

15 gedachten over “WIC BY HEROME: STUNNING SCOTLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.