Music Favourites #5

De laatste ‘Music Favourites’ is alweer een tijdje geleden en daarom vond ik dat het tijd werd om een nieuwe te maken. De laatste tijd hoor ik echt heel erg veel leuke nummers, ik vind de top 40 op dit moment ook geweldig! Ik ben echt fan van alle leuke, mooie, zomerse nummers en daarom wil ik mijn favorieten graag met jullie delen. 
Wat zijn jullie favoriete nummers op dit moment? 

Hoe vaker ik dit nummer hoor, hoe leuker ik hem vind!
Hetzelfde geldt eigenlijk voor deze, ik vind het echt een heerlijk nummer.
Super mooi nummer!
Deze versie van One More Night hoorde ik laatst op de radio, wauw!
Deze kent iedereen natuurlijk al wel, maar ik vind hem nog steeds leuk!
Een oldie, maar laatst hoorde ik hem op de radio en sindsdien ben ik weer helemaal verliefd op dit nummer!

11 gedachten over “Music Favourites #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.