MUSIC FAVOURITES #9

De laatste tijd blog ik niet meer zo vaak over muziek, maar zo nu en dan vind ik het toch wel leuk om een ‘music favourites’ artikel te maken. Ik houd echt van muziek en als ik thuis ben heb ik eigenlijk altijd muziek aanstaan. Wil je weten wat mijn favoriete nummers van de afgelopen tijd zijn? Klik dan verder. 

Normaal gesproken houd ik niet zo van muziek die ik niet versta, maar deze vind ik wel heel leuk.
Ook dit vind ik een heel leuk nummer. Lekkers ’s zomers en hij verveelt absoluut nog niet.
Dit is echt zo’n ‘hate it or love it’ liedje en ik houd ervan! 
Deze wordt al een tijdje gedraaid, maar ik blijf hem leuk vinden.
Geweldig lied en ook de boodschap vind ik heel erg goed.
Dit vind ik echt een van de leukste zomerhits van dit jaar.
Wat is jullie favoriete lied op dit moment?

14 gedachten over “MUSIC FAVOURITES #9

  1. GLAMOURMOES schreef:

    Aantal liedjes vind ik ook heerlijk. Heb het liedje van Wax als wekker op m'n telefoon. Daarnaast vind ik het nummer van Niels Geusebroek (Take your time girl) ook echt prachtig. Dit nummer heeft hij gemaakt aan de hand van de hartslag van de ongeboren baby van nieuwslezeres Hannelore bij radio538.

  2. Demi schreef:

    Zimma Frame vind ik echt een leuk liedje ( ik kende hem nog niet dus ik heb geen idee of ik nu de titel of de artiest noem haha ) maar ik snap wat je bedoeld met: hate it or love it. Het nummer van stromae vind ik ook geweldig, ik kan ook niet alles verstaan maar grote delen wel en de inhoud van het nummer vind ik ook ontzettend mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.