Music Favourites #6

Sinds ik weer naar school ga, luister ik weer heel erg veel muziek. Ik luister altijd wel naar muziek, maar het lukt me echt niet om huiswerk te maken zonder dat ik muziek aan heb staan. Op school mogen we tijdens sommige lessen ook muziek luisteren, heerlijk! Het werkt zoveel fijner als je naar mooie nummers aan het luisteren bent. Sinds een paar dagen ben ik helemaal verslaafd aan Girl On Fire van Alica Keys en Nicki Minaj. Wil je meer mooie nummers horen? Klik dan verder. 

Wauw!
Dit nummer is al wat ouder, maar blijft mooi.
Deze kennen jullie ook allemaal al wel, maar ik vind het nog steeds een heerlijk nummer. 
Deze blijft ook heel fijn om naar te luisteren. 
Super leuk nummer!
Deze is al zeker een jaar oud, maar wat een geweldig nummer!
Nog zo’n heerlijk nummer. 

18 gedachten over “Music Favourites #6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.