NEW IN

Ik was al een tijdje toe aan een nieuwe portemonnee en toen ik deze zag, was ik meteen verliefd. Het is een smartphone portemonnee van het merk Fab, die een apart vakje heeft voor je telefoon. Fab heeft heel veel mooie portemonnees, maar de combinatie van dit kleurtje en de hartjes vond ik heel erg leuk. 

Naast deze portemonnee, heeft de site waar ik hem vandaan heb ook heel veel andere hoesjes en accessoires, zoals hippe iPhone 5C hoesjes. De site richt zich vooral op iPhones, maar daarnaast verkopen ze ook wat items die ook geschikt zijn voor andere telefoons, zoals dus bijvoorbeeld deze portemonnee. 
Sinds ik hem heb, ben ik er echt verliefd op. Als ik even snel de stad in ga, of boodschappen ga doen, heb ik eigenlijk alleen mijn portemonnee en mijn telefoon nodig. Eerst nam ik toch altijd een tas mee, omdat mijn telefoon niet in mijn portemonnee kon, maar deze portemonnee heeft er een apart vakje voor, handig! Doordat de portemonnee erg stevig is, is je telefoon ook meteen goed beschermd. 
Deze portemonnee is te koop voor € 49,95 via Iphone-cases.nl.

25 gedachten over “NEW IN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.