NEW IN: ZONNEBRIL VAN SXUC

Ik houd van zonnebrillen en ik heb er best veel. Telkens als ik een leuke zie, kan ik het niet laten om hem te kopen. Toen ik deze zonnebril van SXUC op Sunglassesshop.com zag, was ik meteen verliefd. 

Sunglassesshop.com verkoopt zowel dames als heren zonnebrillen en ze hebben echt heel veel keuze. Ze verkopen zonnebrillen van veel verschillende merken. Zelf ging ik voor deze zonnebril van SXUC, maar ze verkopen ook heel veel andere merken, zoals bijvoorbeeld Ray Ban.
Ik ben heel erg blij met de zonnebril. Het is een aviator, oftewel een pilotenbril en ik vind hem heel erg leuk. Ook over de website ben ik heel erg tevreden, ik had de zonnebril na twee dagen al in huis en de bil was erg goed verpakt. De kwaliteit van de bril is ook erg goed. Hij is erg stevig en ziet er goed uit. Nu maar hopen dat de zon binnenkort gaat schijnen! 

23 gedachten over “NEW IN: ZONNEBRIL VAN SXUC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.