DAGBOEKJE #58

Ik wil proberen om voortaan iedere maandag een dagboekje online te zetten, zodat er wat meer regelmaat inzit. De afgelopen tijd zette ik gewoon een dagboekje online wanneer het mij uitkwam en wanneer ik genoeg foto’s had, maar eigenlijk wil ik er toch liever een vaste dag voor hebben. Dit dagboekje begin ik met een selfie in de auto, en toen ik de foto rechts maakte, was het eigenlijk de bedoeling om gewoon een foto van mijn nagels te maken. Opeens kreeg ik allemaal kusjes van Guusje, wat voor de foto natuurlijk ook wel heel leuk was. 

De laatste tijd kijk ik zo vaak series! Ik heb bijna altijd twee schermen openstaan, zodat ik series kan kijken en tegelijkertijd kan bloggen. Ik ben nu aan het einde van seizoen 1 van The Vampire Diaries en Pretty Little Liars volg ik natuurlijk ook nog steeds.

Zaterdag ging ik met mijn zusje naar de DM in Gronau en daar zag ik dat ze Treacle Moon producten verkopen, voor € 3,95!

Gisteren ging ik samen met mijn vriend zwemmen in Deventer, en daarnaast hebben we heerlijk in de sauna gezeten. ’s Avonds zette ik dit wax dingetje op tafel, en de wax rook echt heerlijk!

Links: sinds vorige week heb ik een Tangle Teezer, wat een fijne borstel is dat zeg! De review kun je hier vinden.
Links: ik ben echt verliefd op mijn nieuwe portemonnee!
Links: deze producten kreeg ik binnen om te testen, nu nog even wachten op de zon!
Rechts: kijk hoe schattig, deze mini nagelvijls 🙂

8 gedachten over “DAGBOEKJE #58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.