NEW IN

Laatst kwam ik zoiets leuks tegen; namelijk houten horloges! Ik vond ze meteen heel mooi, het is echt een keer iets anders dan de andere horloges die ik heb. Ik hou sowieso heel erg van horloges en ik draag ze regelmatig, dus deze is een goede aanvulling op mijn horloge-stash. 

Het is een horloge van het merk Greenwatch, die je via Greenwatch.nl kunt bestellen. De trend van de houten horloges is ontstaan in Amerika en inmiddels wordt het in Nederland ook steeds populairder. De horloges van Greenwatch worden met de hand in elkaar gezet en als je er een bestelt, wordt hij binnen twee werkdagen al verzonden. 
Om een houten horloge te maken, is er natuurlijk hout nodig. Daarvoor moeten bomen gekapt worden, maar voor ieder horloge dat er verkocht wordt, wordt er een boom terug gepland. Daardoor is zo’n horloge dus een hele duurzame aankoop.
Ik ben echt helemaal verliefd op dit horloge, het hoort nu al bij mijn favoriete accessoires voor de lente. 
Je kunt dit horloge bestellen via Greenwatch.nl. Normaal kost hij € 52,50, maar met de kortingscode Malou10 krijg je 10% korting op je aankoop. Deze kortingscode geldt natuurlijk ook voor de andere horloges op deze site.

23 gedachten over “NEW IN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.