RIVER ISLAND ZOMER 2014

Buiten is het nog ontzettend koud, maar steeds meer merken komen alweer met een lookbook voor de zomer. Heerlijk om te zien natuurlijk, en ik kan echt niet wachten totdat het zomer is. River Island is geen winkel waar ik vaak iets koop, het is vaak net niet helemaal mijn stijl, maar toch zie ik er regelmatig leuke items. Ook in dit lookbook zie ik veel leuke dingen, maar ook een aantal dingen die ik zelf nooit zou dragen. Wat vinden jullie van dit lookbook?

9 gedachten over “RIVER ISLAND ZOMER 2014

  1. Hilde schreef:

    Ik vind het er allemaal heel gaaf uitzien, maar eigenlijk is het enige item dat ik misschien zou dragen het bloemenjurkje helemaal onderaan, de rest zou ik niet durven dragen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.