Nieuwe blog!

voor-mamas-door-mamas

Al een tijdje zat ik erover te denken; een nieuw blog beginnen. Niet omdat ik wil stoppen met MadebyMalou.nl, maar omdat ik op zoek ben naar een plek waar ik ook over andere dingen kan bloggen. Dit is een persoonlijke blog en dat wil ik graag zo houden, en daarom ben ik donderdag begonnen met Voormamasdoormamas.nl!

Voormamasdoormamas.nl zal wat minder persoonlijk zijn dan MadebyMalou.nl. Ik zal er bijvoorbeeld nieuwe collecties en producten laten zien er zullen informatieve artikelen online komen en er is ook plek voor gastbloggers. Ook de rubriek ‘lezers vertellen’ zal meegaan naar Voormamasdoormamas.nl, zodat MadebyMalou.nl voor het grootste deel persoonlijk blijft.

Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als jullie een kijkje gaan nemen op mijn nieuwe blog en als jullie de Facebookpagina willen liken!

7 gedachten over “Nieuwe blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.