Nieuw jaar, nieuw beddengoed

etrias-1

Stiekem hou ik best wel heel veel van mijn bed en ik kan goed beddengoed dan ook heel erg waarderen. Een paar jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn moeder een heel fijn velours hoeslaken en mijn moeder zei toen dat we nooit meer iets anders zouden willen. En guess what, ze had helemaal gelijk! Het is echt heerlijk zacht en ik vond andere hoeslakens helemaal niet meer fijn. Daarom verschoonde ik’s ochtends ons bed, zodat we ’s avonds hetzelfde hoeslaken er weer op konden doen. Na een paar jaar was dat hoeslaken toch wel echt toe aan vervanging en ik ging op zoek naar zo’n zelfde soort. En die vond ik!

etrias-2

De hoeslakens zijn van Romanette en ze zijn onder andere te koop via Bedsupply.eu. Ze zijn er in verschillende kleurtjes en ik ging deze keer voor donkerrood. Ook bestelde ik een dekbedovertrek van het merk Day Dream Bedwear.

etrias-5

Natuurlijk wilde ik ons nieuwe beddengoed meteen uitproberen, en het ligt heerlijk!

etrias-4

Degenen die mij al langer volgen weten waarschijnlijk wel dat ik heel erg van sterretjes hou. Dekentjes, lakentjes, hydrofiele luiers, rompers.. Overal staan sterretjes op. En ik kwam deze slaapzakken van Jollein tegen, waar ik natuurlijk meteen verliefd op was. Ik bestelde ze voor Lenn (want Nomi groeit voorlopig niet uit haar slaapzakken) en ik ging voor maat 90 voor de zomer, en maat 110 voor de winter.

etrias-3

Ook voor Nomi bestelde ik iets; een dekbedovertrek voor als ze naar een groot bed gaat. Voor in haar ledikantje heeft ze al dekbedovertrekken en daarom koos ik er eentje uit die in een groot bed past. Het duurt nog zeker een paar maand voordat we hem gaan gebruiken, maar ik hou er wel van om dingetjes vooruit te kopen. Ik ging voor een roze dekbedovertrek van Me To You en Nomi riep meteen ‘Beertje! Mooi!’ toen ze hem zag.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

4 gedachten over “Nieuw jaar, nieuw beddengoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.