Nivea Young Clean Deeper

Nivea heeft er veel fijne producten, maar een van mijn favoriete producten is absoluut de Nivea Young Clean Deeper. Deze dagelijkse scrub zuivert je poriën en zorgt voor een schone en zuivere huid. Ik gebruik deze scrub nu meer dan een jaar, tijd voor een review dus. 

De scrub is heel lichtblauw, bijna doorzichtig, met scrub bolletjes (powerparels) erin. Deze reinigen je poriën en helpen puistjes en mee-eters voorkomen. Deze scrub is erg zacht voor je huid, waardoor je het dagelijks kunt gebruiken. Dit merk ik heel erg, sinds ik deze scrub gebruik is mijn huid veel egaler en minder vet. Ook krijg ik er een hele zachte huid van. Ik ben dus heel erg tevreden over deze scrub.
Cijfer: 9

23 gedachten over “Nivea Young Clean Deeper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.