Plaatsen die ik graag eens samen met mijn kinderen wil zien

vakantie kinderen

Op vakantie gaan is één van mijn favoriete bezigheden. Lekker tot rust komen, leuke dingen doen, mooie plaatsen bezoeken. Ik geniet er altijd heel erg van. Laatst was ik aan het nadenken over waar ik met ons gezin nog eens naartoe zou willen. En vandaag deel ik dat met jullie!

gardameer

Terug naar het Gardameer

Twee dagen na onze bruiloft in 2014 zijn we naar het Gardameer geweest, als huwelijksreis. Ik was toen 12 weken zwanger van Nomi, dus zij was er ook een klein beetje bij. We hadden toen nog niemand verteld dat ik zwanger was. In Italië konden we er voor het eerst gewoon in het openbaar over praten. Het was de laatste vakantie met zijn tweeën en we hebben er hele fijne herinneringen aan. Toevallig kwamen we toen door het plaatsje ‘Nomi’, en die naam stond al op mijn lijstje. Ik wil graag nog een keer terug naar dat plaatsje en ik vond Italië sowieso prachtig. Ik wil er dus nog graag een keertje naartoe!

sneeuw

Op vakantie naar de sneeuw

In Nederland vind ik er niks aan als het sneeuwt, maar toch lijkt het me erg leuk om een keer op vakantie te gaan naar de sneeuw. Nou zie ik mezelf niet iedere dag urenlang op de ski’s staan hoor. Maar als de kinderen wat ouder zijn, lijkt het me wel leuk om het eens te proberen. En dan ga ik het liefst ergens naartoe waar meer te doen is dan alleen maar skiën. Want een beetje variatie is nooit verkeerd, toch?

spanje

Spanje

En natuurlijk hoort mijn favoriete vakantieland ook in dit lijstje. Juist, Spanje! Ik ben er een aantal keren geweest en Spanje blijft mijn favoriet. De Costa Brava, Costa del Sol, Canarische Eilanden, ik vind het allemaal geweldig. En ik wil mijn kinderen graag eens laten zien hoe mooi Spanje is!

texel

Texel

Wat dichterbij, maar ook prachtig. Ik wil graag een keer een bezoekje brengen aan Texel. De bootreis is voor de kinderen waarschijnlijk al een super leuke en bijzondere ervaring. En het eiland is natuurlijk ook heel mooi!

 

Gewoon lekker naar de camping

Volgende zomer gaan we waarschijnlijk gewoon lekker naar de camping. Lenn is dan net 2, en dan vind ik hem nog iets te jong om ver te reizen. Daar heeft hij nog weinig aan en voor hem en Nomi is de camping minstens net zo leuk. We hebben een stacaravan, dus we kunnen er naartoe wanneer we maar willen. Vorig jaar is het ons alle vier heel goed bevallen, dus we blijven er zeker naartoe gaan!

Weet jij al waar je volgende vakantie naartoe gaat? Vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten, bijvoorbeeld een Centraal Beheer reisverzekering.

9 gedachten over “Plaatsen die ik graag eens samen met mijn kinderen wil zien

  1. Krystle/ Batboy schreef:

    Wat grappig ik heb nog niet eerder van het plaatsje Nomi gehoord, leuk dat je op deze manier aan de naam bent gekomen. Ben daar nog nooit geweest, maar kan me wel voorstellen dat je daar nog eens naartoe terug wilt.

  2. Linda schreef:

    Wat grappig dat Nomi ook een plaatsnaam is!
    Ik wil heel graag met de jongens een keer eropuit met een camper… of door Scandinavië, of de VS doorkruisen. Maar dat zal niet volgend jaar worden, haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.