De kerstoutfits van Nomi en Lenn

kerstoutfits

Vanavond is het kerstavond en daarom wil ik jullie ten eerste hele fijne kerstdagen wensen! Bij kerst horen natuurlijk leuke outfits. Afgelopen week zat ik te twijfelen om nog iets nieuws te kopen voor Nomi en Lenn. Een leuk glitterjurkje voor Nomi, en een mooie blouse voor Lenn… Maar uiteindelijk besloot ik het toch niet te doen. Ze hebben namelijk al best veel kleding en ik vind het zonde om iets te kopen wat ze alleen met de feestdagen aanhebben. Daarom dook ik hun kasten in, en ik stelde drie kerstoutfits samen.

Nomi’s kerstoutfits

zeeman

De eerste outfit is helemaal van Zeeman. Het blousje heeft Nomi al een hele tijd, maar hij bleef maar te groot. Na een groeispurtje past hij eindelijk en ik vind hem hartstikke leuk voor kerst. Een tijdje geleden zag ik dit glitterrokje in de opruiming, en die past er perfect bij. We combineren het met een simpele zwarte legging en het ziet er best feestelijk uit, toch?

zara

Ook deze jurk hangt al een tijdje in haar kast. Hij is van Zara en ook deze kochten we op de groei. Laatst bleek hij te passen, maar ik besloot hem nog even nieuw te houden voor kerst. Afgelopen week zagen we bij Zeeman een glitterlegging en Nomi vond hem helemaal geweldig. En die maakt deze outfit nog net iets feestelijker.

moodstreet

Deze jurk van Moodstreet had Nomi aan op haar verjaardag. Ik vind hem ontzettend leuk en ook erg geschikt voor de kerstdagen. Toen droeg ze hem met een donkerblauwe legging, maar voor kerst vind ik de glitterlegging wel erg leuk. Zou hoop ik dat ze hem schoon houdt, en anders gooi ik hem snel even in de was.

Lenns kerstoutfits

next

Voor Lenn vond ik het best lastig om leuke outfits uit te kiezen. In de winkels zag ik best veel kinderkleding die perfect is voor kerst, zoals leuke blousjes. Maar ik doe hem bijna altijd een gewoon shirtje aan en hij groeit er zo snel uit, dat hij zo’n blousje waarschijnlijk maar een paar keer aan zou hebben. En dat vind ik zonde! Daarom doe ik hem dit sterrenshirtje van Zara aan, gecombineerd met een spijkerbroek van Next.

zara jongenskleding

Dit shirtje is ook van Zara en omdat Lenn gek is op boeken vond ik hem heel leuk voor hem. Ik ga hem combineren met deze broek van de Hema.

blousje

Dit Mickey Mouse blousje zocht Bart laatst uit voor Lenn. En die doen we hem met kerst natuurlijk ook aan. Ook deze blouse combineren we met een broekje van de Hema.

Wat doe jij je kinderen aan met kerst?

7 gedachten over “De kerstoutfits van Nomi en Lenn

 1. Marieke schreef:

  Wat een schattige outfits! Dat groene jurkje met die stippen is zo leuk!!! Ik heb toevallig ook net een post online gezet met 3 kerstoutfits! Ik ben blij dat ik niet de enige ben die 3 outfits kiest 😉

 2. Lesley schreef:

  Leuke setjes! Bij zeeman hebben ze inderdaad vaak heel veel leuke dingen. Ik zag bij C&A trouwens ook veel leuke spulletje voor weinig. Slim om gewoon kleding uit de kast te gebruiken. Heb ik dit jaar met mijn zwangerschap ook gewoon gedaan

 3. Jessica schreef:

  Wat een leuke outfits! Netjes zo voor de kerstdagen. Ik had een jurk aan deze keer, en als wij ooit een kindje mogen verwelkomen zal hiervoor ook een apart kerst outfitje voor gekocht worden.

 4. Maaike schreef:

  Leuke outfits! Beide jongens droegen een dag en blouse met spijkerbroek, de andere dag een wintertrui/kersttrui. Net zo’n print dat het ook de rest van de winter nog kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.