OVER NAAR WORDPRESS!

Na maanden, of misschien wel jarenlang twijfelen, ben ik gisteren eindelijk overgestapt van Blogger naar WordPress. Waarom? WordPress heeft veel meer opties, en daarnaast vind ik WordPress blogs er ook gewoon mooier uitzien.

Gisteravond kwam de nieuwe versie van mijn site online en toen ben ik er eventjes mee bezig geweest, maar het is nog lang niet klaar. De komende dagen zal ik er verder mee gaan stoeien, dus het kan zijn dat mijn blog er zo nu en dan anders uitziet.

Als het goed is, kan iedereen nu ook weer comments achterlaten. De eerste keer dat je een reactie plaatst, zal ik deze handmatig goedkeuren, daarna komen ze gewoon meteen online. Op deze manier hoop ik minder last te hebben van spammers.

Deze week zullen er iets minder artikelen online komen dan je gewend ben, omdat ik eerst nog even druk ben met de layout enzo. Daarna ga ik gewoon weer verder zoals ik deed!

24 gedachten over “OVER NAAR WORDPRESS!

 1. Fleur schreef:

  Cool! Je site ziet er strak uit. Ik ken wordpress ook van andere sites die ik beheer en ik wil ook graag overstappen voor mijn blog, maar het lijkt me wel spannend. Hoe ging het overzetten van alle berichten?

 2. Charlotte schreef:

  Ik ben ook al een tijdje aan het twijfelen. Ik zit nu bij Weebly en ik mis echt een hoop dingen die bij WordPress wel mogelijk zijn. Ik ga ook even kijken bij het bedrijf dat jouw heeft geholpen!

  Succes de komende dagen iig!

 3. Nicky schreef:

  Ik heb niet zo heel lang geleden de overstap ook gemaakt, en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! 🙂 Een WordPress-blog is zoveel anders/mooier dan Blogger. Veel succes met de overstap verder!

 4. Laura schreef:

  WordPress is fijn! Het is dat de gratis wordpress zulke rot thema’s heeft anders had ik ook daar gezeten. Ik durf op dit moment niet zo goed een domein te nemen omdat ik nogal snel het bloggen zat ben haha. Daarom zit ik nu maar weer bij blogspot. Omdat je daar toch weer meer met de layouts kan. Maar je blog ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.