DAGBOEKJE #125; PLAYDATE, FOOD EN GEZELLIGHEID

Deze week stonden er wat gezellige dingen op het programma. Dinsdagochtend kwam ons nichtje spelen, zaterdag aten we bij mijn tante en zondag kwam een vriendin met haar vriend langs. Ook hadden we een hypotheekgesprek, om precies op papier te zetten wat de mogelijkheden zijn.

Maandag was het echt herfst.. Wij bleven lekker binnen.

 

Dinsdag kwam ons nichtje spelen en Nomi vond haar erg interessant. Ik kreeg deze Rabo scanner binnen en ik vind het een beetje een raar ding. Volgens mij ben ik hier te ouderwets voor, ik bleef maar kijken of het adres in de adresbalk wel klopte haha.

 

Woensdag hadden we een hypotheekgesprek, om eens goed op papier te zetten wat de mogelijkheden precies zijn. Dat wisten we wel zo ongeveer, maar door o.a. de rentes verschilt dat regelmatig. Donderdag was niet zo’n interessante dag. ’s Avonds hingen we lekker op de bank en we keken Expeditie Robinson. Vrijdag at Nomi voor het eerst een cracotte en dat was een groot succes.

 

Zaterdag maakte ik voor mezelf een erg lekkere lunch en ’s middags gingen we naar mijn ouders. Daar speelde Nomi met 25 jaar oud speelgoed, en ze vermaakte zich er heel goed mee.

 

Aan het einde van de middag gingen we naar mijn tante, om gezellig te borrelen en te eten. Zondag kwam een vriendin met haar vriend langs en ze namen deze bloemen mee.

 

Ook Nomi werd goed verwend met dit blokkenhuisje. Ze heeft er de hele dag mee gespeeld. ’s Avonds wilde ik met Bart op de foto, maar hij was er niet zo enthousiast over.

6 gedachten over “DAGBOEKJE #125; PLAYDATE, FOOD EN GEZELLIGHEID

  1. Jennifer schreef:

    Haha, die raboreader vind ik ook onzin. We hebben een gezamenlijke rekening bij Rabo, en ik kan er dus helemaal niet mee overweg, omdat ik bij de ING gewoon een smscode krijg en klaar. Lekker handig, geen gedoe met zo'n stomme reader.

  2. Inge en Steffen schreef:

    Cracottes, dat moeten wij binnenkort ook eens gaan proberen… Maar ik hou ze nog liever klein, dus altijd maar wat afhouden denk ik dan šŸ™‚
    Ah, hypotheekgesprekken, iets wat ik totaal niet leuk vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.