SERIOUS REQUEST 2012

Jullie weten het vast wel, vandaag gaat de negende editie van Serious Request van start. Dit jaar zitten Gerard Ekdom, Michiel Veenstra en Giel Beelen in het Glazen Huis. Hier blijven ze tot kerstavond en ze zullen dag en nacht radiouitzendingen maken, terwijl ze niet mogen eten. Deze editie van Serious Request staat in het teken van babysterfte. 

Er zijn miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om in leven te kunnen blijven. Jaarlijks maakt dit wereldwijd 5,5 miljoen slachtoffers! Dus natuurlijk steun ik Serious Request!

Dit jaar staat het glazen huis in Enschede, wat voor mij maar een half uurtje reizen is. Natuurlijk ga ik er naartoe, het lijkt me heel erg leuk om dit een keer mee te maken. Ik wilde voorgaande jaren ook wel gaan, maar toen was het heel ver reizen voor mij, dus heb ik het toch niet gedaan. 
Gaan jullie dit jaar naar het Glazen Huis? Of steunen jullie Serious Request op een andere manier? 

21 gedachten over “SERIOUS REQUEST 2012

 1. Arletta schreef:

  Ik ben vorig jaar naar Serious Request geweest omdat ik maar 20 minuutjes van Leiden woon. Dit jaar zou ik weer gaan met een paar vriendinnen op 22 December. Totdat een van de meiden voorstelde om juist dat weekend naar Londen te gaan.
  Dus dit jaar sla ik over.x

 2. Judith schreef:

  Ik ga dit jaar zeker naar het Glazen Huis, omdat ik zelf in Enschede woon!
  Vanavond bij de opening ga ik sowieso kijken en donderdagavond gaan we met school ons opgehaalde bedrag schenken, dus dan ben ik er ook wel 🙂

 3. Xaviera schreef:

  Ik volg het elk jaar op de televisie, maar ben nooit bij het huis zelf geweest. Ik vind het erg goed wat ze doen, en uiteraard is de sfeer ook heerlijk om naar te kijken en luisteren. Het hoort echt bij kerst voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.