Shoplog Zaandam – Amsterdam

Afgelopen dinsdag heb ik samen met mijn zusje geshopt in Zaandam (Primark!) en Haarlem, maar toen heb ik erg weinig gekocht. Alleen bij Primark ben ik geslaagd, daar heb ik pantoffels, oorbellen, een ketting, elastiekjes en wattenschijfjes gekocht. In Haarlem was ik nog nooit geweest, maar ik had er goede verhalen over gehoord. De winkels vielen me nogal tegen, ik zag eigenlijk alleen maar winkels die je in bijna iedere stad wel ziet. 
Woensdag ben ik naar Amsterdam geweest om het huisje van een vriendin te gaan bekijken en daarna zijn we natuurlijk ook even de stad in geweest. Ben je benieuwd wat ik daar gekocht heb? Klik dan verder.

Bij New Look (in de V&D in Amsterdam-Noord) kocht ik een simpel zwart hemdje en een armbandje.
Bij Pieces heb ik een ketting gekocht en bij de H&M kocht ik deze kwast. Ik ben er erg benieuwd naar, ik heb namelijk nog nooit eerder een kwast van de H&M gebruikt.
Deze doorschijnende shirts kocht ik bij Vero Moda. Bij H&M heb ik een mintgroen hemdje gekocht voor onder het zwarte shirt.
Deze glitternagellak heb ik bij de Op = op voordeelshop gekocht, de NYC en Essence nagellak heb ik bij Kruidvat gekocht. 

23 gedachten over “Shoplog Zaandam – Amsterdam

  1. Jelle schreef:

    Ziet er wel uit dat je het leuk hebt gehad! Ik hoef gelukkig over een tijdje niet het halve land door te reizen voor een Primark. Want ik ben er nog nooit geweest, doordat het zo ver weg is. in 2013 komt er een in Nijmegen(daar woon ik). Dus daar ben ik heel blij mee! Erg leuke post, vooral die kettingen.

    Ciao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.