CURRENT LOVES #2

Toen ik in april voor het eerst een current loves artikel maakte, nam ik me voor om dat regelmatig te doen. Dat is dus niet helemaal gelukt, maar laatst dacht ik er opeens weer aan, en besloot ik een tweede deel te schrijven. In dit artikel zie je de dingen die ik de laatste tijd veel gebruikt heb, en waar ik erg positief over ben. 

Over dit palette van MUA ben ik echt heel enthousiast. Ik gebruikte hem bijvoorbeeld op onze trouwdag en ook daarna heb ik hem nog regelmatig gebruikt. De kleuren zijn mooi nude en je kunt er veel verschillende looks mee maken. 
Dit is een jasje dat je echt het hele jaar door kunt dragen. Als het wat kouder is, gebruik ik hem als jas, en in de zomer heb ik hem regelmatig ’s avonds gedragen. Als het echt koud is, kun je hem natuurlijk ook gewoon binnen dragen. Ik bestelde hem bij Vantilburgonline.nl en het is echt een aanrader.
Laatst schreef ik een artikel over deze body butter en ik gebruik hem echt dagelijks. De geur is heel lekker en het maakt mijn huid heerlijk zacht. 
Sinds ik dit soort nagellak remover potjes heb ontdekt, gebruik ik bijna nooit meer ‘gewone’ nagellak remover. Dit is echt zoveel fijner, en als je zelf nog niet zo’n potje hebt, raad ik het je echt aan.
Door mijn zwangerschap past mijn buik niet meer overal in, dus ik had nieuwe kleding nodig. Het shirtje links is van Mama Licious en ik draag hem echt heel vaak. Het rechter shirtje is van Vero Moda en is lekker wijd, waardoor ik er nog steeds goed in pas. 
Dit horloge heb ik zo ongeveer de hele zomer gedragen. Doordat hij van hout is, gaat het niet zweten, dus ook toen het 35 graden was kon ik hem prima dragen. Daarnaast vind ik hem ook gewoon heel leuk. 
Deze lippenbalsem heb ik al een hele tijd, maar laatst heb ik hem opnieuw ontdekt. Ik gebruik hem regelmatig, maar je ziet nog bijna niet dat hij is gebruikt, je kunt er dus heel lang mee!
Op deze teenslippers heb ik zo ongeveer de hele zomer gelopen. Het eerste paar kocht ik toen ik aan het winkelen was in Amsterdam, omdat ik zere voeten had. Ik vond ze meteen heerlijk lopen en ik besloot ook een tweede en derde paar te kopen. Ze zijn van de Hema en ik kan ze echt iedereen aanraden!

7 gedachten over “CURRENT LOVES #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.