‘Sorry mevrouw, we zijn uw vloerbedekking kwijt’

nooo

Over het algemeen ging alles best goed met de verbouwing, dus ik vreesde al een beetje voor de laatste week. Het was veel werk en er waren wel dingen die tegenvielen, maar dat werd allemaal wel weer opgelost. Aanstaande zaterdag gaan we over en gisteren zou de vloerbedekking op de trap en op de overloopt worden gelegd. Maar toen kregen we een telefoontje waarin ons werd verteld dat de vloerbedekking spoorloos was.

Goed, iedereen raakt wel eens iets kwijt. Ik ben bijvoorbeeld regelmatig mijn sleutels kwijt. Maar een vloerbedekking? Het lijkt me toch niet dat dat ergens opeens verdwijnt.. Een tijdje geleden zochten we de vloerbedekking uit en het was al een beetje een tegenvaller dat de levertijd 3 weken was. De meeste vloerbedekkingen konden binnen een week geleverd worden, maar net de vloerbedekking die wij uitzochten natuurlijk niet. Daardoor zou hij vlak voordat we gaan verhuizen gelegd worden.

Dinsdagavond zei ik nog dat ik hoopte dat alles goed zou gaan met die vloerbedekking, omdat we weinig speling meer hadden. Bart had er wel vertrouwen in en ik hoopte dat hij gelijk had. Woensdagochtend belde hij me en hij vertelde dat Carpetright de vloerbedekking kwijt was. Ik dacht eerst nog dat hij een grapje maakte. Toen Bart zei dat het echt zo was, was ik not amused (en dat is heel zacht uitgedrukt). Omdat Bart aan het werk was, probeerde ik met Carpetright een oplossing te vinden. Een medewerker vroeg of ik langs kon komen, maar uiteindelijk snapte hij wel dat dat niet zo handig was, aangezien ik op het punt stond om Nomi naar bed te brengen. Uiteindelijk kwam hij langs met voorbeeldjes van vloerbedekkingen die er heel erg op lijken.

Ik was schijtchagrijnig en ik was geneigd om te zeggen dat we wel ergens anders naartoe zouden gaan, maar ik had ook geen zin om nog langer te moeten wachten op de vloerbedekking. Iets met nesteldrang enzo, zwanger zijn en een lelijke kale trap in huis hebben gaat niet zo goed samen.

Hij liet een andere vloerbedekking zien die ik eigenlijk ook wel heel mooi vond. Ik vroeg wanneer die gelegd kon worden en uiteindelijk heeft hij geregeld dat dat morgen wordt gelegd. Wel pas aan het einde van de middag, dus hopelijk gebeurt er dan niet weer iets waardoor het later wordt, want dat zou ik niet zo grappig vinden.

Hopelijk gaat het allemaal goed en is de trap morgenavond klaar 🙂

19 gedachten over “‘Sorry mevrouw, we zijn uw vloerbedekking kwijt’

 1. Jessica schreef:

  Daar zou ik dus ook heel slecht tegen kunnen! Verschrikkelijk!
  Stom dat ze niet zelf eerst nog moeite hebben gedaan om te achterhalen waar de vloerbedekking nu wel is gebleven…

 2. Ik schreef:

  Als dat het enige is dat misgelopen is, valt het toch best goed mee!
  Ook wel netjes dat die man nog bij je langs is gekomen om een andere vloerbedekking te laten kiezen, dat hoor je ook niet veel.
  Nog veel succes met jullie verhuis.

 3. Patricia schreef:

  Dat is hey vervelendste wat je kan overkomen. Begrijp ook niet echt hoe ze het tapijt kunnen kwijtraken…
  Ik duim dat alles goed gaat!
  Bij mij waren ze vorig jaar mijn meubels kwijt… was pissen off en dat zonder zwanger te zijn…
  Na een paar uur werd ik op mijn werk gebeld dat ze de meubels gevonden hadden. Lol broeken.

  Nu moet zoiets me niet nog een keer gebeuren daar ik nu zwanger ben en zoiets niet kan hebben. Baalde gisteren al dat het behangen van de babykamer een week is uitgesteld Door de persoon die het komt doen. Maar aan het eind van de dag werd mijn dag weer goed gemaakt omdat we volgende week de meubels voor de kleine bij Ikea gaan halen. Precies dezelfde die jij hebt maar dan in het wit en als commode heb ik gekozen voor de hemnes commode (de drie laden).
  Dan is de kamer voor de kleine klaar en dan ben ik weer gerust gesteld. Wat hormonen wel niet met je doen zeg…

 4. Birgit schreef:

  Ooooh, ik ben zo eigenwijs dat ik zou zeggen dat ze maar zorgen dat de gevraagde vloerbedekking weer boven water zou komen. Ik kan er heel slecht tegen…

  • Malou schreef:

   Mij ook ja. Ik heb zo’n vermoeden dat het bij het bestellen al mis is gegaan, of dat onze vloerbedekking nu ergens op een andere trap ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.