VIPBOX OKTOBER

Gisteren viel de Vipbox op de deurmat en in deze Vipbox zitten een aantal echte herfstproducten. De vorige box was nog redelijk ’s zomers, maar deze echt niet meer. En dat hoeft natuurlijk ook niet in oktober. 

Deze lipgloss van Mary Kay is een verzorgende lipgloss met een cremige formule. De lipgloss hydrateert en verzorgt de lippen met plantaardige ingrediënten en mineralen. Deze schijnt de hele dag te blijven zitten, dus ik ga hem binnenkort zeker proberen! De lipgloss kost € 15,95.
Deze maand zitten er 2 producten van Christian in de box. Als eerste een Quattro Eye Shadow met 4 mooie, herfstachtige kleuren waar je bijvoorbeeld een smokey look mee kunt maken. Dit palette kost € 9,95. Daarnaast zit er een wenkbrauwpotlood in, die meerdere functies heeft. Dit product kan namelijk ook als eyeliner worden gebruikt. Met het borsteltje kam je makkelijk je wenkbrauwen in model en ze zitten de hele dag mooi. Dit potloodje kost € 9,95. 
Toen ik deze zag, dacht ik ‘wauw!’. Het is een duo van het Engelse merk Vivo, met een blush en een highlighter. Dit product kost maar € 2,95.
Dit is een waterproof mascara van het merk Être Belle. Erg handig in de herfst, zodat je mascara goed blijft zitten als het regent. De mascara kost € 16,95. 
En als laatste zit er een paar oorbellen in de box. Het zijn echte herfstkleuren en ik vind ze erg leuk!
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl.

22 gedachten over “VIPBOX OKTOBER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.