GOLDEN ROSE OOGSCHADUW PALETTE

Dit palette met vijf oogschaduwkleuren zat in de Vipbox van mei en ik kreeg van jullie de vraag of ik het wilde reviewen. Ik was zelf ook erg benieuwd naar het palette, omdat ik nog geen ervaring heb met dit merk.

Hm, de pigmentatie valt me een beetje tegen. Ik vind de kleuren wel erg mooi en je moet natuurlijk niet te veel verwachten van de pigmentatie, omdat het lichte kleuren zijn. Toch vind ik ze wel heel licht, er komt echt weinig kleur vanaf. De eerste kleur kun je wel goed gebruiken om mee te blenden, zodat je oogschaduw iets lichter wordt. 
De kleuren blijven ook niet zo heel goed zitten. Op mijn arm kon ik ze er makkelijk afvegen en ook op je ogen vervagen ze erg snel. Wat wel goed is aan deze oogschaduws, is dat ze geen fallouts hebben. 
Pluspunten: 
– Mooi kleuren
– Geen fallouts
– De prijs, het palette kost € 12,00
Minpunten:
– De pigmentatie is niet zo goed
– Blijft niet lang zitten
Hebben jullie ervaring met dit merk?

33 gedachten over “GOLDEN ROSE OOGSCHADUW PALETTE

  1. Charlotte schreef:

    Ik ken het merk niet en ik vind 12 euro best duur voor dit palette want de pigmentatie ziet er inderdaad niet zo best uit. Wel hele mooie kleuren!
    Goede en eerlijke revieuw,
    Liefs,x

  2. Alette schreef:

    Ik moet zeggen dat ik Golden Rose alleen ken van de nagellakjes (die overigens fantastisch zijn als je het mij vraagt), maar ik denk dat ik dat maar zou houd… ik vind deze oogschaduws nou niet echt om over naar huis te schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.