Volgend jaar weer op vakantie?

palm

De laatste keer dat we op vakantie zijn geweest was in mei 2014, een paar dagen na onze bruiloft. Dat is dus ruim 2 jaar geleden en aangezien we dit jaar waarschijnlijk ook niet op vakantie gaan, zal het straks 3 jaar geleden zijn dat we op vakantie zijn geweest. Met 2 jonge kinderen zagen we het niet zo zitten om op vakantie te gaan, maar het lijkt me heerlijk om volgend jaar wel weer te gaan. Nomi is dan 2,5 en Lenn is 1, dus dan is dat een stuk makkelijker.

Waar we naartoe gaan weet ik nog niet zo goed. Aan de ene kant lijkt me een vakantie spanje of Italië heerlijk, maar dat is natuurlijk wel een eind reizen. Misschien is een camping of bungalowpark wat dichter bij huis dan een beter idee. Maar ik vind het nu nog moeilijk om in te schatten wat volgend jaar handig is, dus dat laat ik nog even open.

Ik denk dus wel dat we gaan, en ik denk dat ik er volgend jaar ook wel weer aan toe ben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.