Dagboekje #168; Pokemon, nieuwe serie en kinderboerderij

1

Afgelopen week werd alles weer een beetje normaal thuis. Bart heeft weer een paar dagen gewerkt, dus ik was voor het eerst alleen thuis met twee kindjes. Maandagmiddag ging Bart voor het eerst werken en Nomi ging naar mijn schoonmoeder, omdat ik het nog niet aandurfde om haar te tillen. Ik wandelde een stukje met Lenn (en ondertussen ving ik een paar Pokémons) en ’s avonds maakte Bart een foto van ons drieën.

2

Omdat het Wereld Borstvoedingsweek was, maakte ik deze foto’s.

3

Lenn is steeds meer wakker en hoewel hij natuurlijk nog niet veel ziet, ligt hij regelmatig lekker om zich heen te kijken. Ik probeerde voor het eerst de draagdoek uit en hoewel het knopen nog niet zo goed ging, vond Lenn het heerlijk.

4

Vrijdag was de eerste dag dat ik de hele dag alleen was met Nomi en Lenn en dat ging prima. ’s Ochtends regende het en bleven we binnen, en ’s middags zijn we een stuk gaan wandelen.

5

Lenn was vrijdag 2 weekjes en we hebben echt ontzettend veel leuke cadeautjes en kaartjes gekregen!

6

En na het wandelen lag dit setje in de brievenbus, ook weer heel leuk! Zaterdag gingen we even naar de stad (en daar vingen we ook weer wat Pokemons) en Nomi was in de speeltuin bloempjes aan het plukken.

7

In de stad maakte ik een selfie met mijn zusje. ’s Avonds gingen Bart en ik op zoek naar een nieuwe serie (we hadden namelijk alle 269 afleveringen van Grey’s Anatomy gekeken) en we kwamen How To Get Away With Murder tegen. We hebben nog maar 1 aflevering gezien, maar volgens mij is het heel verslavend.

8

Zondagochtend knoopte ik de draagdoek op een andere manier en dat ging al een stuk beter. Ik liep een stukje met Lenn en terwijl hij daarvoor aan het huilen was, viel hij in de draagdoek als een blok in slaap. ’s Middags gingen we naar de kinderboerderij en Nomi vond het daar heel leuk. Daarna gingen we naar mijn ouders en daar bleven we eten.

9 gedachten over “Dagboekje #168; Pokemon, nieuwe serie en kinderboerderij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.