Wat te doen met onze trouwfoto’s?

trouwfotos

Inmiddels is het al bijna drie jaar geleden dat we getrouwd zijn en we hebben nog steeds niet echt iets met onze trouwfoto’s gedaan. Zonde eigenlijk, want het is natuurlijk best leuk om de foto’s terug te kijken, zeker over een tijdje. Ook als Nomi en Lenn wat groter zijn is het voor hen vast ook leuk om die foto’s terug te kijken. En zelf vind ik het leuker om het op papier te zien dan op een scherm, dus we moeten er echt eens iets mee gaan doen.

trouwfoto op canvas
Op canvas

Wat we wel al snel na ons trouwen hebben gedaan, is één van de foto’s af laten drukken op canvas. Die hangt nu boven en ik ben er nog steeds heel blij mee. Maar goed, dat is natuurlijk maar één foto. En om nou alle foto’s af te laten drukken op canvas lijkt me ook niet zo’n heel goed idee 😉

fotoboek

Fotoboek

Een fotoboek is natuurlijk altijd leuk. Ik heb al fotoboeken van Nomi en Lenn en die vind ik heel leuk om door te bladeren. En een trouwalbum is ook hartstikke gaaf, dus ik denk dat ik dat binnenkort maar eens ga bestellen. Er zijn heel veel sites waar je een fotoboek kunt bestellen, bijvoorbeeld Posterxxl.

Fotolijsten

fotolijst ikea

Gewoon één foto inlijsten is leuk, maar ik vind het zelf leuker om meerdere foto’s in een fotolijst te doen. Je kunt zelf een collage maken in een grote fotolijst, maar je kunt ook gaan voor een lijst zoals op de foto hierboven. Deze kwam ik tegen op de site van Ikea en ik vind dit wel heel erg leuk. Het zou bijvoorbeeld gaaf staan op onze slaapkamer.

foto's ophangen

En wat ik ook heel mooi vind, is losse foto’s ophangen. Ook daar heb je lijsten voor, maar je kunt het bijvoorbeeld ook aan een lintje ophangen. Zelf heb ik dat na Lenns geboorte gedaan met de geboortekaartjes en dat vond ik zo leuk staan dat ik dat een hele tijd heb laten hangen. Zoiets kan natuurlijk ook met foto’s! Je kunt dit soort lintjes met knijpertjes onder andere kopen bij Xenos.

Ik heb inmiddels dus wat ideeën, maar ik ga er nog even verder over nadenken wat ik precies wil. Wat heb jij gedaan met je trouwfoto’s?

2 gedachten over “Wat te doen met onze trouwfoto’s?

  1. Jessica schreef:

    Wij hebben van de mooiste foto’s een boek gemaakt, bij de hema laten afdrukken. Van de pas sessies tot het vrijgezellenfeest, en van de hele dag. Op de hardeschijf hebben we natuurlijk nog veel meer foto’s staan, maar dit geeft een mooi idee van onze dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.