ONZE TROUWFOTO OP CANVAS

Al voordat Bart en ik zijn getrouwd, had ik bedacht dat ik een trouwfoto op canvas wilde laten afdrukken. Toen ik een mailtje ontving van Webprint.nl met daarin de vraag of ik een review wilde schijven, leek me dat meteen erg leuk. In het mailtje werd voorgesteld om hier een trouwfoto voor te gebruiken, en natuurlijk stemde ik daarmee in.

Maar toen moest ik de keuze maken welke foto ik op canvas wilde laten afdrukken. Dat was best moeilijk, want op onze trouwdag zijn er heel veel mooie foto’s gemaakt, maar met een beetje hulp van Bart koos ik uiteindelijk voor deze foto. Ik koos voor het formaat 60 bij 30 cm, zodat hij mooi hoog is. Na een paar dagen had ik de foto al in huis en ik was er meteen heel blij mee.
Ook van anderen krijg ik er alleen maar positieve reacties op. De kwaliteit is erg goed en ik kan er eigenlijk niks negatiefs over zeggen. Hij hangt boven de trap, dus ik zie hem regelmatig, en ik blijf hem heel mooi vinden.

26 gedachten over “ONZE TROUWFOTO OP CANVAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.