It’s a …

it's a

Gistermiddag hadden we een echo om erachter te komen of we een jongen of een meisje krijgen. Ik was ontzettend benieuwd en hoewel mijn voorgevoel zei dat het een jongen zou zijn, twijfelde ik behoorlijk. Mijn gevoel klopt namelijk lang niet altijd.

Het was natuurlijk ontzettend leuk om ons kindje weer te zien. Het kindje was goed gegroeid, het hartje klopte goed, de maag en de blaas was gevuld en dat was heel fijn. Het was natuurlijk geen 20 weken echo, maar op dit moment zag alles er goed uit. En uiteindelijk is dat natuurlijk veel belangrijker dan het geslacht.

Vervolgens probeerde ze tussen de beentjes van ons kindje te kijken. Het kindje bleek de beentjes stijf bij elkaar te houden en ik zag het al gebeuren dat we een andere keer terug moesten komen. Ik moest een tijdje mijn heupen heen en weer bewegen en toen probeerde ze het nog een keer. En ze zag het..

 

Het is een jongen!

 

En ik vind het zo leuk! Mijn voorgevoel klopte dus toch wel, en hoewel ik helemaal geen voorkeur had qua geslacht, vind ik het heel leuk om het te weten.

’s Middags ben ik meteen even gaan shoppen en ik kwam erachter hoeveel leuke jongenskleertjes er zijn haha. Ik besloot me in te houden, want als ik nu al heel veel ga kopen puilt zijn kast straks echt uit, maar ik heb wel wat leuke dingen geshopt. En dat ga ik jullie binnenkort natuurlijk laten zien.

Had je verwacht dat ik zwanger zou zijn van een jongen?

47 gedachten over “It’s a …

 1. Leonie van Mil schreef:

  Leuk!! Gefeliciteerd!! Herkenbaar verhaal. Ik dacht bij mij ook dat het een jongetje werd. Echt een supersterk voorgevoel en inderdaad.. Het wordt een jongetje. Moederinstinct bestaat dus echt 😉

 2. Esther schreef:

  Toen ik op IG las over deze blog ben ik gelijk gaan kijken, zo nieuwschierig ben ik wel haha!! Wat leuk, en dat je gevoel dat ook zo vertelde, mooi is dat hè. Veel shop plezier want aangezien je alleen meisjeskleding van nomi heb mag je nu los hihi

 3. Marije schreef:

  Wat ontzettend leuk dat je voorgevoel klopte! Gefeliciteerd met jullie jongen 🙂 Ik ben nu zwanger en mijn voorgevoel zegt ook dat het een jongen is. Ik ben benieuwd of ik gelijk heb! Al mijn vriendinnen zeggen dat ik een meisje krijg, haha.

 4. Roxanne schreef:

  Soms denk ik wel eens dat wij moeders dat soort dingen gewoon aanvoelen. Ik vind het superleuk voor jullie! Jongetjes zijn leuk en nu heb je van allebei eentje straks. Wat een rijkdom!!

 5. Leonie schreef:

  Ooo wat leuk! Ik had het mis, hihi!
  Geniet ervan! En ik snap heel goed dat je al flink geshopt hebt, dat is ook ’t eerste wat ik ga doen zodra wij het geslacht weten… Hihi!

 6. Tessa schreef:

  Leuk hoor! Ik gokte al op een jongen, haha. Fijn dat alles er verder ook goed uit zag, dat is inderdaad het allerbelangrijkste natuurlijk! En nu alles blauw verven? :p

 7. Liess schreef:

  Volgens mij had ik jongen gekozen op je poll… maar nu weet ik t niet meer zeker.

  Ik had trouwens ook een heel sterk voorgevoel voor een jongen., en had ook gelijk. Moeders weten t vaak wel

 8. Manon schreef:

  Wat leuk! Gefeliciteerd!
  Jouw reactie over jongenskleuren t is zo herkenbaar. Ik dacht eerst dat er alleen maar stomme jongenskleren bestonden en nu ik zelf voor een jongetje moet winkelen, zie ik juist veel te veel leuke kleding voor jongens!

 9. Bianca schreef:

  Leuk een jongetje! Ik heb een dochtertje (14 maanden), toen ik zwanger was, was iedereen overtuigd van een jongetje…ik kreeg zelf blauwe kleertjes!!! Bij de 16 weken echo bleek het toch echt een meisje te zijn. Geniet van je zwangerschap!

  Groetjes Bianca
  http://www.dotjes.net een blog over borstvoeding, de rapleymethode, recepten en allerlei schrijfsels!

 10. Linda schreef:

  Wat leuk! Gefeliciteerd !
  Ben benieuwd naar de naam. Een jongensnaam bedenken vonden wij moeilijker dan een meisjes naam.Maar het is gelukt toen het een jongetje bleek 😉

 11. Judith schreef:

  Wat leuk!!! Gefeliciteerd. Ik zag je post op Instagram, dus vanuit daar ben ik snel gaan kijken. Toen dacht ik: ze krijgt een meisje, maar ik zat er dus naast haha 🙂

 12. Wendy schreef:

  Ahhh leuk! Gefeliciteerd! Wij laten binnenkort ook een echo voor de geslachtsbepaling maken, ben super benieuwd maar heb niet echt een voorgevoel… we zullen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.