Dagboekje #143; Ballorig, geslachtsbepaling en tapas eten

1

Vorige week vond ik het vooral erg koud. En ik hou niet van kou. Ik denk dat ik in het verkeerde land ben geboren, want ik word er echt niet vrolijk van. Gelukkig stonden er leuke dingen op de planning. We hadden een afspraak bij de verloskundige, we hadden een playdate bij Ballorig, we hadden de geslachtsbepaling en we gingen uit eten.

2

Ik besloot net te doen alsof ik de koud niet erg vond en we gingen een stukje wandelen. Zo’n 500 meter van huis begon Nomi te jengelen en even later zat ze keihard te huilen in de kinderwagen. Ja hoor, ze had het koud. En ze was te eigenwijs om haar handschoenen aan te laten of om haar handen in de voetenzak te doen, dus die waren bijna bevroren. Ik liep snel weer terug naar huis en eigenlijk vind ik het niet zo erg dat Nomi ook geen wintermens is.

3

Maandagavond gingen we naar de verloskundige, ik had gewoon een standaard controle. Het was heel leuk om het hartje weer te horen en verder was ook alles goed. Sinds kort heb ik en rare craving; appel. Normaal hou ik daar helemaal niet van.

4

Ik haalde Nomi’s puzzel weer uit de kast en ze vond het heel interessant. Ze vond dat die kip wel op die plek paste en telkens ging hij daar weer in. Op de site van Hema zag ik dat ze nieuwe dingetjes binnen hadden en ik ging meteen de stad in om dit shirtje te halen voor mijn buikbaby.

5

Donderdag gingen we naar Ballorig en daar heeft Nomi heerlijk gespeeld. Echt leuk om te zien hoe goed ze zich daar vermaakt.

6

Ik ben ’s avonds vrij snel moe en daarom besloot ik te beginnen aan Keeping Up With The Kardashians. Ik heb er in totaal volgens mij zo’n 3 afleveringen van gezien, dus ik vond het wel leuk om bij het begin te beginnen. Daarna kwam Bart bij me zitten en Guusje lag (zoals gewoonlijk) weer bij hem.

7

Ik ging met mijn zusje even winkelen en Nomi wilde niet meer in de buggy zitten. Dus ik liet haar maar even rondkruipen. Zaterdagavond gingen we tapas eten als bedrijfsuitje van Barts werk en dat was heel gezellig!

8

Zondag vertelde ik jullie dat ik zwanger ben van een jongetje en ik vond het heel leuk om het met jullie te delen. ’s Middags gingen we even naar de Praxis, de Prénatal (want ik kan het natuurlijk niet laten om even te shoppen voor mijn buikbaby) en de Ikea en daarna gingen we naar mijn ouders. We aten Chinees en Nomi at lekker met ons mee.

Wat heb jij gedaan toen het zo koud was?

7 gedachten over “Dagboekje #143; Ballorig, geslachtsbepaling en tapas eten

  1. Bertine schreef:

    ik houd ook niet zo van de kou en ben blij dat het weer iets warmer is! leuk dat Nomi zich zo goed kan vermaken in Ballorig, super leuk dat jullie daar met haar heen gaan:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.