Win een eenhoorn rugzak!

rugzak

Nog eventjes, en dan begint het nieuwe schooljaar. Hebben jullie al nieuwe schoolspullen geshopt? Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke rugtas, dan heb ik een hele toffe winactie voor jullie. Je kunt namelijk een rugzak met eenhoorns winnen!

De kunstboer

Deze tas mag ik weggeven dankzij de webshop Dekunstboer.nl. Een webshop die ik nog niet kende, maar waar ik dankzij het bloggersevent Blogger by Nature mee in aanraking kwam. Het is een ontzettend leuke webshop die veel eigen spulletjes maakt. Ze verkopen bijvoorbeeld kleding, accessoires, etuis, kussens, en natuurlijk tassen.

rugzak

De rugzak

De rugzak is een eigen ontwerp van De Kunstboer. Het is medium formaat rugzak, gemaakt van stevig kunstleer,  beprinte katoenen voorkant,  glitter roze piping rondom, binnenvakje met rits, chromen ritstrekkertje met profiel voor meer grip. De rugzak heeft een doorzichtig vakje voor naamlabel aan de achterkant. Verder heeft het een rits in de kleur van de tas, supersterke en meervoudig bevestigde schouderbanden. De schouderbanden zijn gemaakt  van nylon met zachte gevoerde schouderstukken. De binnenkant is gemaakt van afwasbaar nylon in dezelfde kleur als de buitenkant.

Winnen!

eenhoorn

Vind jij deze rugzak net zo leuk als ik? Dan wil je vast graag weten hoe je hem kunt winnen. Daarvoor doe je het volgende;

 • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je vertelt voor wie je hem zou willen winnen.
 • Vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen.
 • Like dit bericht op Facebook en laat een reactie achter.

Je kunt meedoen tot en met maandag 13 augustus, daarna neem ik contact op met de winnaar.

33 gedachten over “Win een eenhoorn rugzak!

 1. Patricia schreef:

  Onze dochter is gek op de Kunstboer, draagt vaak de jurkjes van dit te gekke merk.
  Graag zou ik voor haar de rugzak willen winnen, kan ze kei hip naar groep 5 na de vakantie.

 2. Kim schreef:

  Mijn dochter Kimberley zou helemaal blij zijn als ze met deze mooie rugzak na school zou mogen gaan .ik wil hem graag winnen voor mijn. Dochter Kimberley ?????te gekke leuke
  Winactie ???

 3. Marange Krouwel schreef:

  Gaaf gaaf gaaf!! Ik doe graag mee voor mijn dochter Mia. Helemaal into unicorns! Hiermee gaat ze in style naar school. Fingers crossed

 4. Angela schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter die volgende week 5 wordt. Zij gaat naar groep 2 maar heeft geen goede school rugtas, haar andere was al oud en is kapot gegaan. Ze is gek op eenhoorns en zou er super blij mee zijn!

 5. Lisan Visser schreef:

  Wat een leuke rugtas zeg. Ik wil hem graag winnen voor mijn lieve nichtje. Die is helemaal gek van eenhoorns!! Wat zou ik haar hier blij mee maken.

 6. Albertine van Veldhuizen schreef:

  Mijn dochter Daphne staat hier naast me te springen of ik mee wil doen voor haar ?…
  Nou vooruit…ik probeer het voor je ❤…

 7. Albertine van Veldhuizen schreef:

  Mijn dochter Daphne staat hier naast me te springen of ik mee wil doen voor haar ?…
  Nou vooruit…ik probeer het voor je ❤…
  Na de zomervakantie start ze in groep 4 en (net als heel veel andere meisjes in Nederland natuurlijk) ze is gek op eenhoorns en paarden!

 8. Marjolijn Yara schreef:

  Oooh zo gaaf!!! ? ? ?
  Ik wil hem graag winnen voor me dochter
  Ze gaat over 2weken weer naar school toe en krijgt gelijk 17 nieuwe kindjes erbij in de klas
  Ze vind dat zo ontzettend spannend. En de rugzak van vorigjaar heb ik al meerdere kindjes mee zien rondlopen
  Nu ben ik bang dat ze straks door de bomen het bos niet meer ziet en straks uren naar haar rugzakje aan het zoeken is door de drukte

  Deze rugzak valt gewoon op! ? En niet alleen dat.. Me dochter is ook nog eens gek op eenhoorns en ijsjes. Dat kan toch geen toeval zijn?

  Ze zal zo trots hiermee rondlopen op school ik weer het gewoon zeker
  Die glimlach zal niet meer van haar gezichtje afgaan

  Ooh ik zeg weer eens veelste veel haha. Maar voor lieve Yara dus ?

 9. Paula schreef:

  Heel graag voor mijn jongste dochter. Ze doet erg haar best op school en kan niet wachten totdat ze weer naar school mag (duurt nog drie weken maar toch…). Ze is enorm fan van alles wat met eenhoorns en glitters te maken heeft. Met deze gave tas vrees ik dat ze helemaal graag weer naar school wil.

 10. Alieke Leppink schreef:

  Heel graag win ik deze rugtas voor de allergrootste unicorn fan van de aardbol.
  En dat is onze dochter Eline van 7 jaar!
  Eenhoorn op haar hoofd, eenhoorn op haar kleding. Eenhoorn tasje, alles wat ze wil is eenhoorn. Haar kamer vol eenhoorns. Met een eenhoorn rugzak voor school maken we het compleet

 11. Annie den Uijl - Oudshoorn schreef:

  Doe graag mee voor mijn achterkleindochter, komende week voor het eerst naar de opvang en laat ze nou dol zijn op eenhoorns!

 12. Op het Veld schreef:

  Voor onze dochter Bente… die op 15 september jarig is.
  Het gekozen thema: eenhoorns.
  Van eenhoorntaart tot eenhoornpinata.
  Van eenhoornslingers, bordjes, balonnen,…ga zo maar door. Zelfs hoefijzerwerpen met echte roze hoefijzers!!
  Alles samen bedacht… Deze tas zou de perfecte verrassing zijn! Een eenhoorntas voor groep 2!!

 13. Natascha schreef:

  Ik zou deze tas voor mijn dochtertje Lieve (4 jaar) willen winnen. Ze vind het spannend om weer naar school te gaan na zo’n lange vakantie. Deze tas zal dan letterlijk een steuntje in de rug kunnen zijn. ?

 14. Manon Laurier schreef:

  Wat een super leuke rugtas. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die binnenkort voor het eerst naar de basisschool toe gaat. Deze rugtas zal ze helemaal geweldig vinden!

 15. Zara schreef:

  Echt grappig hoe iedereen ineens als een gek reageert als er iets te winnen valt. Gratis gratis
  Daar komt iedereen op af
  Wou dat even kwijt
  Ik doe overigens niet mee met de winactie.

 16. Claudia Diependaal schreef:

  Ik hou van ???! Maar ik zal mocht ik nog mee kunnen doen hem braaf afgeven zou ik de gelukkige zijn haha. Ik neem aan dat de datum niet klopt als sluiting?

  Groetjes Claudia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.