Q&A; antwoorden op jullie vragen

q&a

Laatst konden jullie me via Instagram vragen stellen en vandaag beantwoord ik ze!

Hoe gaat het met je?

Super lief dat jullie dit vragen! Het gaat heel goed! Ik geniet de laatste tijd heel erg van mijn gezin en ook van het bloggen. Het moederschap is op dit moment heerlijk en het gaat allemaal erg makkelijk (oké uitzonderingen daargelaten, ze zijn natuurlijk niet alleen maar lief). Maar het gaat dus heel goed!

Ga je nog op vakantie?

We gaan deze zomer lekker naar de camping, waar we een paar weken in onze stacaravan vakantie vieren.

Wat is je favoriete budget uitje met kleine kinderen?

De kinderboerderij! Lekker budget (sommige kinderboerderijen zijn zelfs gratis) en Nomi en Lenn vermaken zich er altijd heel goed.

Hoe gaat het met Lenns koemelkallergie?

Goed! Hij kan nu eigenlijk alles eten en drinken. Alleen ’s avonds en ’s ochtends drinkt hij nog een fles plantaardige melk, omdat hij anders toch net teveel koemelk binnenkrijgt. Maar verder hoeven we eigenlijk helemaal niet meer op te letten.

Wat vind je het leukste aan voetbal?

Haha, moeilijk… Ik heb tijdens het wk behoorlijk wat wedstrijden gekeken. Maar wat vind ik er nou het leukst aan… Het is altijd wel spannend en vermakelijk. En ik ben opgegroeid met voetbal kijken, ik denk dat ik het mede daardoor leuk vind.

Hoe zou Nomi heten als ze een jongen zou zijn en hoe zou Lenn heten als hij een meisje zou zijn?

Nomi zou Tygo heten. Voor Lenn hadden we geen meisjesnaam, omdat het op de echo’s wel heel duidelijk was dat hij een jongen is 😉

Verdien je geld met Instagram?

Nee, was het maar zo haha! Ik krijg wel eens producten in ruil voor een foto. Als dat zo is, zie je #gekregen onder de foto staan.

Krijg je alles (of het meeste) van de winkels zelf?

De meeste spullen moet ik gewoon zelf kopen, en soms krijg ik spullen voor een review. Meestal gaat dat trouwens via pr-bureaus en niet via de winkels zelf.

Is bloggen jouw bron van inkomsten

Ja! Sinds ongeveer 3 jaar geleden verdien ik er geld mee. Geen grote bedragen en zeker geen fulltime inkomen, maar het is wel mijn bron van inkomsten.

Als jullie verder nog vragen hebben, mogen jullie dat natuurlijk altijd laten weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.