Onze vakantie in foto’s

vakantie

Onze vakantie zit er helaas weer op, maar wat was het heerlijk! We zijn drie weken op de camping geweest en we hebben er ontzettend van genoten. We hebben wat minder gedaan dan we eigenlijk wilden, wat vooral door het weer kwam. Het was vaak echt veel te warm om iets te gaan doen, en daardoor besloten we regelmatig om maar gewoon lekker te gaan zwemmen. Er zijn de laatste tijd geen dagboekjes online gekomen (ik had namelijk niet zoveel zin om met die hitte achter mijn laptop te gaan zitten) en daarom laat ik in dit artikel wat foto’s van onze vakantie zien!

De eerste week van onze vakantie

hittegolf

Het zwembad was the place to be tijdens de hittegolf. Nomi was sowieso al een ontzettend waterratje en ze vond het geweldig dat we zo vaak gingen zwemmen. Met haar zwembandjes om kan ze zelf zwemmen (niet alleen natuurlijk, we blijven altijd bij haar) en trots vertelde ze aan het einde van de dag aan iedereen dat ze wel 3, 4 of 5 keer had gezwommen!

goedkoop zwembadje

Omdat we het 10 minuten na het zwemmen alweer warm hadden, besloten we ook een badje bij de caravan te zetten. Ook dat was een groot succes!

zomervakantie

Tijdens onze eerste week op de camping vertelde ik jullie dat ik zwanger ben van ons derde kindje. Op donderdag had ik de termijnecho en toen mocht iedereen het weten! Als ik zwanger ben kan ik niet zo goed tegen de hitte, dus ik zocht op alle mogelijke manieren verkoeling. Ik ging bijvoorbeeld maar gewoon in het badje zitten en dat was heerlijk!

diepenheim

Toen het op zaterdag een dagje wat minder warm was, besloten we iets leuks te gaan doen. We gingen naar een natuurspeeltuin in Diepenheim, maar dat viel nogal tegen. Het zag eruit alsof er al maanden niemand geweest was en sommige plekken waren niet te bereiken omdat je er allemaal prikkelbosjes voor gegroeid waren. Jammer!

julianatoren leuk voor peuters

De dag erna gingen we naar de Julianatoren en dat was gelukkig wel een heel groot succes! Nomi en Lenn vonden het geweldig en ze hadden nog wel veel langer willen blijven.

De tweede week

nomi

Lenn doet ’s middags nog een middagslaapje en dan deed één van ons vaak iets leuks met Nomi. Een armbandje maken, verven, knutselen, of lekker zwemmen.

poppenwagen

Zoals jullie misschien wel weten, hebben we gekampeerd op de camping van mijn ouders. Vooral Nomi wilde wel erg vaak naar opa en oma, en daar zijn we regelmatig geweest. Daar spelen Nomi en Lenn vaak met de poppenbuggy, en toen ik deze foto maakte moest Lenn van Nomi de baby zijn!

zwemmen

En wat was het heet zeg! We hadden allerlei plannen, maar het was gewoon te heet om iets te gaan doen. Dus gingen we maar zwemmen, en zwemmen, en zwemmen… Lenn ging het steeds leuker vinden en hij is deze vakantie ook echt een waterratje geworden!

rugdragen

Op zondag was het een dagje wat koeler en besloten we een stuk te gaan wandelen. We gingen even kijken bij de Dikke Boom in Laren en eindelijk konden we een stuk lopen zonder meteen te gaan zweten, heerlijk!

De laatste week

wandelen

Daarna werd het weer een stuk warmer. Omdat we toch ook wel andere dingen wilden doen dan alleen maar zwemmen, gingen we vaak vroeg op pad. We gingen ’s ochtends vroeg bijvoorbeeld lekker een stukje wandelen, toen het nog niet zo warm was.

zwembad markelo

’s Middags dachten we, ‘wat zullen we nou eens gaan doen?’ We hadden even geen zin om wéér naar het zwembad op de camping te gaan, en daarom gingen we naar het zwembad in het dorp. Dat was een groot succes!

eenhoorn zwemband

De volgende dag waren we toch weer in ons vertrouwde zwembad te vinden. Een meisje op de camping had een opblaasbare eenhoorn en daar wilden Nomi en Lenn natuurlijk ook wel even op!

kinderdisco

De volgende dag was er kinderdisco. Nomi had gehoord dat andere kinderen er naartoe mochten en toen wilde ze natuurlijk ook. Het begon pas na haar bedtijd, maar ach… We gingen er naartoe en wat had ze het leuk!

pannenkoekenrestaurant

En toen was het opeens afgelopen met het mooie weer… We besloten er nog wel een leuke dag van te maken en we gingen naar Erve Brooks. Nomi en Lenn konden daar lekker spelen en daarna hebben we pannenkoeken gegeten.

ulebelt

Vrijdag was het gelukkig weer droog. Het was onze laatste vakantiedag en we wilden graag nog iets leuks doen. We stapten in de auto en we reden naar de Ulebelt in Deventer. Daar is een kinderboerderij en kinderen kunnen er heerlijk spelen. Er zijn ook allemaal mooie tuinen, maar Nomi en Lenn vonden de speeltuin toch wat interessanter.

Zaterdagochtend gingen we weer naar huis. Aan de ene kant vind ik het jammer dat onze vakantie erop zit, maar aan de andere kant vind ik het ook wel heel lekker om weer thuis te zijn!

Een gedachte over “Onze vakantie in foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.