WINKELEN IN ENSCHEDE

Enschede is een stad waar ik regelmatig kom om te winkelen. Het is maar een half uurtje rijden, dus lekker dichtbij. Het is een stad waar je je zeker een dagje kan vermaken, maar toch kennen veel mensen Enschede niet, of ze denken dat het een klein stadje is. Het is geen wereldstad, maar wel echt een hele leuke winkelstad.
In het centrum vind je vooral de bekende winkels, zoals H&M, Vero Moda, Only, Sacha, Invito, V&D, Bijenkorf, et cetera. Eigenlijk gewoon de winkels die je in de meeste steden wel tegenkomt. Als je de straten net buiten het centrum inloopt, vind je heel veel leuke, kleine winkeltjes. Daarvan zijn er echt heel veel van in Enschede. Niet alleen kledingwinkels, maar je vindt er ook erg veel leuke woonwinkels. Sinds kort zit er ook een Dille & Kamille, wat ook echt een hele leuke winkel is.

Op 14 februari is de Zara in Enschede eindelijk geopend. Meiden die in (de buurt van) Enschede wonen, weten dat het ontzettend lang heeft geduurd. Er werd al jaren gezegd dat er een Zara in Enschede zou komen en de opening werd telkens weer uitgesteld, maar nu is hij er eindelijk. Waarom heeft het zo lang geduurd? Zara was bezig met een megastore in Keulen en dat duurde langer dan verwacht. Vorige week ben ik bij de Zara geweest en het is echt een mooie winkel. Qua drukte viel het me mee. Het was redelijk druk, maar je kon wel gewoon rustig overal kijken en ook de rijen voor de paskamers vielen mee.
Enschede is dus echt een aanrader als je een dagje wilt shoppen. Zijn jullie wel eens in Enschede geweest?

59 gedachten over “WINKELEN IN ENSCHEDE

 1. jewelyz schreef:

  Oh ik ben nog nooit in Enschede geweest! Is voor mij een heel eind rijden, maar als ik toevallig eens in de buurt ben zal ik zeker eens gaan kijken. Leuke winkeltjes!

 2. Natasja schreef:

  Wat leuk dat je dit met ons deelt! 🙂 Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit aan Enschede heb gedacht om te winkelen, maar ik woon nu ook in Groningen en heb daar bijna alles, behalve een Lush. 🙁

 3. Linda schreef:

  Ik ben nog nooit in Enschede geweest, maar het klinkt als een leuke winkelstad, vooral met de vele kleine winkeltjes. Fijn dat de Zara nu eindelijk geopend is!

 4. Judith schreef:

  Haha ja Enschede is inderdaad een hele leuke stad, ik woon er namelijk zelf ook!
  En haha ik scrollde een beetje snel door Bloglovin' heen en toen zag ik opeens de foto van dit bericht (zonder dat ik de titel al gezien had) langskomen, dus ik zo van 'Hé, wacht eens even! Dat komt me wel heel bekend voor!' 🙂

 5. Denise schreef:

  Ben er nog nooit wezen shoppen maar H&M en Zara is altijd goed! Helaas voor mij moet ik nog even afzien maar ga er zeker een keer een bezoekje brengen 🙂

  Liefs Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.