ANATOMICALS HELP THE PAW VITAMIN RICH HAND CREAM

Zo, dat is een hele mond vol, maar wel een erg leuke tekst voor op een tube handcrème. Het merk Anatomicals staat bekend om haar leuke teksten op de producten en ik vind het knap hoe ze elke keer weer dit soort teksten kunnen bedenken. Vandaag review ik deze handcrème, die in de Vipbox van november zat.

Ik heb nog niet vaak producten van Anatomicals gebruikt, dus ik was erg benieuwd naar deze handcrème. De crème is redelijk dik, maar wel goed uit te smeren. Een nadeel is, dat de crème in het begin een beetje plakkerig is. Dat trekt redelijk snel weg en dan voelen je handen heerlijk zacht aan. De geur is ook heel lekker, echt een zoet, bloemig geurtje, maar de geur is niet overheersend. 
In de herfst en winters kan ik echt niet zonder handcrème en deze zal ik regelmatig gaan gebruiken. Hij kost € 4,95, lekker budget-proof dus!

13 gedachten over “ANATOMICALS HELP THE PAW VITAMIN RICH HAND CREAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.