VIPBOX MAART

Ongeveer twee weken geleden ontving ik de Vipbox van maart, maar helaas was het palette die erin zat, kapot. Heel jammer, want ik vond het een van de mooiste items uit deze box. Ik heb een mailtje gestuurd naar Vipbox en ik kreeg al heel snel een reactie terug, waarin me werd verteld dat veel mensen een kapot palette hadden ontvangen. Waarschijnlijk is er iets mis gegaan met de verzending. Ze hebben heel snel gezocht naar een oplossing en vorige week ontving ik een nieuw exemplaar. 

Deze bronzer van Beauty UK leek me in eerste instantie erg donker, maar toen ik heb uitprobeerde, viel het heel erg mee. Ik ga hem deze zomer zeker gebruiken! Hij kost € 3,95. De poeder ernaast is van het merk Miners, een merk dat ik nog niet kende. Hij kost € 2,50. 
Ik hou van de maskertje van Dr. Van der Hoog en ik vind het heel leuk dat dit ‘charming chocolate’ masker in de box zit. Hij kost € 2,29. Daaronder zie je een lippenbalsem van Raw Skincare, weer een merk waar ik nog een ervaring mee heb. Deze kost € 2,95. De kwast eronder is van DaVinci en kost € 25,50.
En dit is het palette waar het om ging. Het is een palette van het merk Jelly Pong Pong met de naam ‘Wide Awake Palette’. Hiermee kun je een heldere look creëren. Het bevat een concealer, een highlighter en een wenkbrauwtrio. Dit palette kost € 18,95. 
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl.

17 gedachten over “VIPBOX MAART

  1. Kirsty schreef:

    Wat fijn dat je een nieuw exemplaar hebt gekregen! Ik heb mijn abonnement op de VIP Box opgezegd omdat ik de inhoud tegen vond vallen (ook door verkeerde kleuren bronzer en poeder), maar dit geeft wel aan dat ze goede service leveren! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.