RIMMEL LONDON – WATERPROOF NATURAL BRONZER

Bronzer is een make-upproduct waar ik er eigenlijk heel weinig van heb. Ik had er maar twee, waarvan ik er eentje zo nu en dan gebruik, en de andere ligt in de kast zonder ooit gebruikt te worden. Toch vind ik bronzer erg mooi staan en ik vond dat het tijd werd om het wat meer te gaan gebruiken. Het liefst gebruik ik een matte bronzer, want te veel glitters staan mij niet. Daarom leek deze Natural Bronzer van Rimmel London me perfect. 

De Natural Bronzer is te koop in vier kleuren: 021 Sun Light, 022 Sun Bronze, 026 Sun Kissed en 027 Sun Dance. Ik test de kleur 026 Sun Kissed
Het is een matte bronzer, die daarnaast ook nog eens waterproof is en hij bevat SPF 15. Ik heb ook een bronzer met wat glitters, maar dat vind ik al snel too much worden. 
De bronzer is goed gepigmenteerd en ik vind de kleur erg mooi. Het is absoluut niet oranje en ik vind de naam Sun Kissed er erg goed bij passen. 
Volgens Rimmel is de bronzer waterproof, dus dat wilde ik natuurlijk even testen. Ik heb mijn arm een tijdje onder de kraan gehouden en de bronzer blijft goed zitten, hij is dus zeker waterproof. 
Ik best een bleke huid, dus ik kan best een beetje bronzer gebruiken. Op deze foto draag ik alleen foundation en mascara. 
Rimmel adviseert om de bronzer aan te brengen op je jukbeenderen, dus dat deed ik. Ik heb een klein beetje aangebracht en dat was meteen al genoeg, omdat de kleur best donker is en ik wilde graag een natuurlijk resultaat. Ik ben erg tevreden over de bronzer, het maakt me niet oranje, maar met de bronzer heb ik net iets meer kleur in mijn gezicht. 
Daarnaast brengt de bronzer makkelijk aan, het is namelijk lekker zacht, dus het gaat makkelijk aan je kwast zitten. Het is ook makkelijk te verdelen en blijft makkelijk een hele dag zitten. Echt een aanrader dus! 
De Waterproof Natural Bronzer is te koop bij de drogist voor € 8,99. 

23 gedachten over “RIMMEL LONDON – WATERPROOF NATURAL BRONZER

  1. Nortfhlix NL schreef:

    Hij leek me heel donker, maar je hebt hem mooi aangebracht.
    Zelf gebruik ik eigenlijk nooit bronzer, maar misschien moet ik het toch eens gaan proberen. Deze lijkt me wel wat, want een glitter er in hoeft van mij ook niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.