ANATOMICALS MATTIFYING FACE MASK

De teksten op de producten van Anatomicals maken het eigenlijk al de moeite waard om ze te kopen, haha. Ik vind ze echt altijd heel erg leuk en ook deze keer is de tekst weer erg grappig. Dit is een matterend kant en klaar masker, die erg geschikt is voor mijn vette huid.

Op de eerste foto zie je hoe vet en onzuiver mijn huid is. Mijn huid glimt en daardoor worden de onzuiverheden nog duidelijker, niet zo fijn dus. Op de tweede foto heb ik het masker net op. Het masker is echt heel creamy en makkelijk aan te brengen. Er zit ook heel veel in, meer dan genoeg voor je hele gezicht. De kleur is echt geweldig, zo ongeveer dezelfde kleur als de verpakking. Op foto drie heb ik het masker ongeveer een kwartier op en het is wat opgedroogd. Dit masker voelt trouwens heel fijn aan op mijn huid, heel fris en het ruikt erg lekker. 
Op de laatste foto heb ik het masker er net afgehaald en ik zie echt een duidelijk verschil. Mijn huid is echt mat en ook wat minder rood. Mijn huid voelt echt super lekker zacht en voelt echt fris en schoon aan. 
Dit masker kost € 1,95.

17 gedachten over “ANATOMICALS MATTIFYING FACE MASK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.