VIPBOX MEI

Tijdens mijn vakantie in Italië viel de Vipbox van mei op de mat. Ik zag hem pas toen we thuiskwamen, dus vandaar dat het artikel deze keer iets later online komt. Ik vind het altijd heel leuk om hem open te maken en te kijken wat erin zit. Ben je benieuwd welke producten er deze maand in de Vipbox zitten? Klik dan verder. 

Het eerste item dat me opviel, was deze scrubhandschoen van Dermasuri. Volgens dit merk is dit het pareltje onder de scrubhandschoenen, door de samenstelling voor een glanzende, gezonde en soepele huid. Hij kost €14,95 en ik ga hem zeker proberen.
Natuurlijk zit er deze keer ook weer make-up in. Bovenaan zie je een oogpotlood van Entre Belle. Deze is te gebruiken als eyeliner en als oogpotlood en kost € 5,95. Daaronder zie je een Diamond Lip Goss, ook van Entre Belle. Volgens dit merk zorgt het ervoor dat je lippen sprankelen, worden verzorgd en lijken op een zee van diamanten. Ik ben benieuwd! Deze lipgloss kost € 17,95.
Ook zit er een shampoo en hair mask van Ziaja in. Helaas staan deze producten niet op het lijstje die in de Vipbox zit, dus ik weet niet wat ze kosten.
Links zie je een 3-in-1 base/topcoat & nail strengthener van NailGirls. Dit is een merk uit Engeland dat ik nog niet kende. Het product verzorgt je nagels en maakt ze sterker. Daarnaast zorgt het ervoor dat nagellak niet in je nagels trekt en geeft het een mooie glans. Ik ben benieuwd! Deze nagellak kost € 10,00. Rechts zie je een cheek en liptint van MeMeMe. Dit product kost € 7,95. 

10 gedachten over “VIPBOX MEI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.