TRIND TIME FOR TREATS LIMITED EDITION

Deze herfst komt Trind met een gelimiteerde collectie nagellakjes, namelijk de ‘Time for Treats’ collectie. Het zijn zes winterse en verzorgende kleuren en ze zijn vanaf deze maand te koop. Deze limited edition bestaat zowel uit warme kleuren met glitters, als lieve pasteltinten. 

Van links naar rechts zie je de kleuren ‘Choco Loco’, ‘Earl Grey’, ‘Icing in the cake’, ‘Luscious Lavender’, ‘Michty Macaron’ en ‘Mocca Madness’.
‘Choco Loco’ is een donkerbruine kleur, erg mooi voor de winter. Er zitten hele subtiele glitters in, die in bepaald licht een beetje naar paars neigen. Ik vind de kwastjes van Trind altijd erg fijn, ook bij deze collectie zijn ze weer helemaal perfect. De dekking is erg goed, maar dat had ik ook wel verwacht van zo’n donkere kleur. De eerste laag is na ongeveer een minuutje droog, en ook de tweede laag dekt redelijk snel.
‘Earl Grey’ is licht, grijsblauw kleurtje. Doordat het zo’n koele kleur is, is hij erg leuk voor de winter, maar persoonlijk zou ik dit kleurtje het hele jaar door wel kunnen dragen. De dekking is iets minder goed dan de dekking van ‘Choco Loco’, maar na twee laagjes heb je wel een heel mooi resultaat. Ook dit lakje is weer lekker snel droog.
Glitters, ik hou ervan. ‘Icing on the cake’ is een topping met kleine, subtiele glitters. Vooral over een donkere kleur zie je hoe mooi deze glitters zijn. Oké, het duurt nog twee maand totdat het kerst is, maar deze topcoat ga ik zeker onthouden. Op de foto’s draag ik twee laagjes en dan heb je best veel glitters op je nagels. Deze nagellak is trouwens echt heel snel droog, ook de tweede laag! 
‘Luscious Lavender’ is een heel bijzonder kleurtje. Het is een beetje een kruising tussen zilver en lila, met een parelmoerglans. Je moet ervan houden, en hoewel het niet helemaal mijn kleur is, ben ik toch best onder de indruk van deze nagellak. Wel is hij een heel klein beetje streperig, maar dat zie je vooral als je een laag draagt. Een tweede laag maakt het een stuk mooier. Deze nagellak droogt ook weer heel snel, pluspunt!
‘Michty Macaron’ is een zoet, zacht roze kleurtje. Ik vind hem erg mooi, maar eigenlijk vind ik dit meer een kleurtje voor de lente. De dekking is wat minder dan ik had verwacht, vooral de eerste laag viel een beetje tegen. Na twee laagjes ziet de nagellak er wel mooi uit, maar ik heb het idee dat de dekking op sommige plekken nog niet helemaal super is. Wel is ook deze nagellak weer heel snel droog.
De laatste kleur, ‘Mocca Madness’, is misschien wel mijn favoriete kleur uit deze collectie. Het is een taupe-achtig kleurtje met een hele subtiele glitter. Deze zie je alleen in goed licht, en dat maakt dit lakje erg speciaal. De dekking is best goed, de eerste laag is nog niet zo mooi, maar na twee laagjes ziet de nagellak er goed uit. Wel heb ik het idee dat het bij deze nagellak ietsje langer duurt totdat hij droog is, maar hij droogt nog steeds best snel.
Deze collectie is vanaf oktober verkrijgbaar en kost € 10,12 per flesje. 

20 gedachten over “TRIND TIME FOR TREATS LIMITED EDITION

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.