Dr. Hauschka gekleurde dagcreme

gekleurde dagcreme

Dr. Hauschka is een merk waar ik al een tijdje erg benieuwd naar was, dus toen ik het aanbod kreeg om iets van dit merk te testen, wilde ik dat natuurlijk graag. Ik koos voor een gekleurde dagcrème, een keer wat anders dan de foundations die ik meestal gebruik.

Gekleurde dagcreme van Dr. Hauschka

dr hauschka
Volgens Dr. Hauschka verzorgt en verfijnt deze dagcrème de huid. De crème geeft de huid een lichtgebruine, egale teint en vermindert de zichtbaarheid van onzuiverheden en roodheid. De samenstelling van kweepeer, rozenwater, amandelolie, jojobaolie en abrikozenpitolie brengt de vet-vochthuishouding van de huid in balans en zorgt tegelijkertijd voor een zacht tintje.
Alle ingrediënten in deze dagcrème zijn natuurlijk en/of biologisch, wat ik een groot voordeel vind. Er zitten geen parabenen, siliconen en minerale oliën in.

Mijn ervaring

ervaring
In eerste instantie lijkt de crème best donker, maar als ik het verdeel over mijn hand, valt dat heel erg mee. De dagcrème is redelijk dun, waardoor het heel makkelijk te verdelen is. Op mijn hand kun je goed zien dat de crème een lichte glow heeft, erg mooi!
ervaringen
Hier draag ik geen make-up, en je ziet dat mijn huid een beetje vlekkerig is.
review
Hier draag ik de gekleurde dagcrème, en ik merkte meteen dat het echt een ander product is dan foundation. De kleur is veel subtieler, je ziet nauwelijks dat ik make-up draag. Toch is mijn huid wel egaler en ook op mijn gezicht zie je de glow. Mijn huid glimt niet, maar de dagcrème heeft gewoon een mooi effect.
Daarnaast voelt mijn huid ook lekker zacht en soepel aan. Aan het einde van de dag zit de crème er nog goed op, ik hoef het tussendoor niet bij te werken en ook poeder is niet nodig. Dit product ga ik zeker vaker gebruiken!

4 gedachten over “Dr. Hauschka gekleurde dagcreme

  1. Marion schreef:

    Dit vind ik heel interessant. Ik heb nu namelijk al weet ik hoeveel foundations, BB- en CC creams getest en over reageert mijn huid toch nog op. Ik ben nu zover dat ik het bijna opgegeven heb en eigenlijk geen make up meer wil dragen. Ik ben van mezelf vrij bleek en heb veel rode vlekjes in mijn gezicht. Dit is misschien wel dé oplossing voor mij! Ik ga direct kijken volgende week. Bedankt voor de review en de tip! Superfijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.