Baby’s Only shoplogje

baby's only

Oh jongens, wat zijn babyspulletjes toch vreselijk schattig! Met dank aan mijn ‘ik wil geen derde kindje‘ fase waarin we vrij veel spullen weg hebben gedaan, kon ik weer wat nieuwe dingen gaan uitzoeken. Vandaag laat ik jullie onze nieuwe spullen van het merk Baby’s Only zien!

Voor de box

box

Ten eerste moesten we een nieuwe box kopen en dat deden we laatst via Marktplaats. De box is wit en daar vind ik lichtroze zo leuk bij staan, en daarom zocht ik dit mooie boxkleed uit. Hij is er ook in andere kleuren, maar ik ben momenteel even helemaal fan van roze haha. Om het niet té roze te maken, besloot ik voor een mintgroene boxzak te gaan.

boxkleed

Kijk nou hoe schattig dit staat… En als mijn kleine frummeltje er straks in ligt is het natuurlijk nog schattiger!

boxzak

Ik heb nog niet eerder een boxzak gehad, maar nu lijkt het me toch wel heel handig. Zo kan ik het babyspeelgoed gescheiden houden van het speelgoed van Nomi en Lenn (als zij een beetje meerwerken tenminste) en ik kan er bijvoorbeeld ook hydrofiele luiers indoen. Die had ik bij Lenn echt heel veel nodig, Toen lagen ze los in de box en slingerden ze door het hele huis, en daarom wil ik dat deze keer even wat anders aanpakken.

Voor de Maxi-Cosi

Ook onze vorige Maxi-Cosi kap is weg, en dat vind ik wel een must-have. Ook hierbij ging ik weer voor het schattige lichtroze kleurtje. Over de voetenzak heb ik heel erg getwijfeld. Ik vind de roze ook heel erg leuk, maar daarvan was de binnenkant wit en dat wordt zo snel vies… Daarom ben ik uiteindelijk voor de grijze gegaan en toen hij binnenkwam was ik daar heel blij mee, ik vind hem zo mooi!

En een paar accessoires

commodemandje

En als laatste wat accessoires. Dit commodemandje gaat vast perfect staan op de commode en kijk nou hoe schattig deze babyslofjes zijn… Ik denk dat ik deze mee ga nemen naar het ziekenhuis, zodat ze deze aankan als we naar huis mogen. Hierbij ging ik weer voor roze, ik kon het niet laten haha!

Meer babyspullen en babykamer accessoires vind je op de website van Baby’s Only.

2 gedachten over “Baby’s Only shoplogje

  1. Kirsten schreef:

    Wat heb je leuke items uitgekozen bij Baby’s Only. Ik kende het merk nog niet maar ik won toevallig laatst een boxpakje, bandana en mutsje van het merk. Ik ben nu helemaal verliefd! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.