BACK TO WORK

Laatst vertelde ik jullie al dat ik ergens mee bezig was qua werk. Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik ben aangenomen, dus vanaf maart ga ik weer aan het werk! Het is tijdelijk werk, er gaat namelijk iemand met zwangerschapsverlof, maar de komende vier maanden heb ik dus een baan.

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van het bedrijf waar ik stage heb gelopen en waar ik daarna ook een tijdje heb gewerkt. Een van de medewerkers gaat met zwangerschapsverlof, en ze vroegen of ik daar weer tijdelijk wilde komen werken. Ik vond het altijd heel leuk werk, dus ik zag het meteen al zitten. Het is een secretaressefunctie voor 16 uur per week en ik begin in maart. 
Ik ga dus twee dagen werken en mijn moeder en schoonmoeder hebben een hele tijd geleden al aangeboden dat ze wel willen oppassen. Nomi gaat dus een dag naar mijn moeder en een dag naar mijn schoonmoeder. Ik vind haar nog een beetje jong voor een kinderdagverblijf, dus ik ben blij dat we het zo kunnen regelen. 
Daarnaast ga ik proberen om gewoon iedere dag een artikel online te zetten, maar ik weet natuurlijk niet zeker of dat gaat lukken. Afgelopen week lukte het ook niet, terwijl ik gewoon thuis was, dus ik weet niet precies hoe dat vanaf maart zal gaan. Natuurlijk blijf ik wel gewoon bloggen en ik ga er vanuit dat er regelmatig een artikel online komt.
Gerelateerde artikelen: 

16 gedachten over “BACK TO WORK

 1. Mayara Esther schreef:

  Super gaaf dat je toch nog een beetje kan werken. Ik ben van mening dat het juist goed is voor Nomi om twee dagen iets anders van de wereld te zien, op die manier ontwikkelt ze ook de sociale kant. En het is al helemaal leuk dat ze met haar oma's kan blijven. En wat betreft bloggen, doe het wanneer het lukt als het niet lukt is het ook niet erg. Naast een mama ben je ook een werknemer en we begrijpen heus wel dat het niet altijd mogelijk is om alle ste doen. Heel veel succes. 🙂

 2. Bertine schreef:

  ooh wat fijn dat je weer even werk hebt! en nog fijner dat jullie haar lekker naar jullie (schoon)ouders kunnen brengen. wij hebben nog geen kinderen, maar ik werk in de zorg en het lijkt mij mega onhandig om mijn kinderen tegen die tijd ergens op een goede plek onder te brengen..

 3. Beau schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe, tijdelijke baan! Leuk dat je weer een beetje aan het werk gaat, dan is het 's avonds waarschijnlijk nog leuker om thuis te zijn!

 4. Lisanne schreef:

  Yeah! Super, wat een leuk nieuws. Stiekem ben ik jaloers hoor, dat je gewoon heerlijk 16 uur kan werken en de rest thuis kan zijn bij jullie kleintje. Ik zal na de zwangerschap gewoon weer 40 uur pw aan het werk moeten… Geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.