PLOG 24 JANUARI; NIEUWJAARSWEEKEND

Ik krijg telkens hele leuke reacties op plogs, en daarom besloot ik afgelopen weekend weer te gaan ploggen. We gingen naar het nieuwjaarsweekend op de camping van mijn ouders, dus voor Nomi was het een hele drukke dag. We wisten van tevoren niet hoe ze op alle nieuwe indrukken zou reageren, maar het ging eigenlijk heel goed. 

Nomi was heel vroeg wakker, en nadat ik haar had gevoed, heb ik nog even geslapen. Daarna ging ik douchen en vlak daarna kreeg Nomi weer honger.
Ik voedde haar in bed en daarna lag ze nog even gezellig bij me. Toen ze moe werd, legde ik haar weer in bed en ik begon de dag met een kopje thee.
Ondertussen maakte ik wat foto’s van de sneeuw. Heel leuk, zolang ik binnen zit tenminste.
Nomi sliep heel kort en ze vond het niet meer leuk in bed, dus zette ik haar in de wipstoel. Het liefst zit ze hier de hele dag in, maar dat is niet goed voor haar rug. Ondertussen maakte ik even een artikel af. 
Toen was het tijd om naar Markelo te gaan, waar mijn ouders wonen. En in de auto maakte ik een paar selfies.
 Ook daar dronk ik weer een kopje groene thee. 
Nomi was moe, dus ik legde haar even in bed. Toen ze wakker werd, nam ik haar mee naar de kantine, waar heel veel mensen waren die haar graag wilden zien. Even vond ze het niet meer zo leuk en begon ze te huilen, maar daarna viel ze tegen me aan in slaap. Ze heeft er dus weinig van meegekregen. Zelf vond ik het natuurlijk heel leuk om haar aan iedereen te laten zien.
Toen ze wakker werd, voedde ik haar op mijn oude slaapkamer. Daarna gingen we weer terug naar de kantine. 
Nomi sliep weer een tijdje (volgens mij was ze erg moe van alle indrukken) en ik had gekolfd, dus ik kon een wijntje drinken. 
Aan het begin van de avond gingen we naar huis, en daar deden we eigenlijk niet meer zoveel. We zaten op de bank en we keken tv. 
Gerelateerde artikelen:

7 gedachten over “PLOG 24 JANUARI; NIEUWJAARSWEEKEND

  1. tineke schreef:

    Hihi, fijn he, dat je gekolfd hebt en dan 'spontaan' iets kan doen! (althans, zo ging het bij mij.. 'Oh hee, ik heb gekolfd. Nou, dan kan ik best een wijntje drinken!) šŸ˜›

  2. Bertine schreef:

    Ik dacht dat we oude foto's te zien zouden krijgen, haha, maar je hebt gewoon wat later nieuwjaar gewenst aan je familie;) Nomi kijkt heel schattig op die bovenste foto links!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.