DIY: THE CARRIE BAG

Degenen die The Carrie Diaries kijken, kennen haar tas vast wel. Er was per ongeluk nagellak op gekomen en om hem toch nog te kunnen gebruiken, heeft ze er nog veel meer nagellak opgedaan. Ik vond de tas meteen ontzettend leuk en ik besloot zelf ook zoiets te maken. 

Ik gebruikte een tas die al een paar jaar achterin mijn kast ligt. Deze tas gebruikte ik toch niet meer, dus als het zou mislukken, zou het niet zo erg zijn. 
Toen heb ik wat nagellakjes uitgekozen waarvan ik dacht dat ze leuk bij elkaar zouden staan. Ik vond het best lastig om te kiezen, en om te kijken of het leuk zou staan, heb ik het eerst op een papiertje geprobeerd. 
Om ervoor te zorgen dat niet mijn hele huis onder de nagellak zou zitten, heb ik de tafel buiten gebruikt. Ik heb er eerst kranten opgelegd en dat is wel echt nodig, want er zat heel veel nagellak op de kranten. Het is trouwens echt ontzettend leuk om te doen! 
Het enige dat je hoeft te doen, is veel nagellak aan je kwastje doen (dus niet afvegen) en dan maak je een snelle beweging naar je tas. Hierdoor krijg je telkens een dun lijntje nagellak op de tas. 
De groene kleur is echt anders en hierdoor vind ik het effect al wat leuker worden. 
De roze nagellak springt er echt uit en deze kleur maakt de tas wat specialer. 
Daarna ben ik er met zwart overheen gegaan. Dit zie je natuurlijk niet goed, maar het geeft wel een leuk effect. Toch was ik niet helemaal tevreden, ik vond dat de tas nog wel wat meer kleur kon gebruiken.
Ik heb alle kleuren nog een keer gebruikt, waardoor de nagellak wat meer opvalt. Uiteindelijk zat echt alles onder de nagellak. Er zat meer op de kranten dan op de tas, maar ach. Ook zat er wat op de grond, op m’n handen en op m’n vest, maar inmiddels is dat er allemaal weer af. 
En dit is het eindresultaat. Ik vind het best gaaf geworden! Dit is trouwens echt een diy die iedereen kan. Zelf ben ik absoluut niet creatief, maar hier kan niet zoveel aan mislukken. Wat vinden jullie ervan? 

20 gedachten over “DIY: THE CARRIE BAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.