Dagboekje 253; Ballorig, puzzelen en genieten van het zonnetje

Wat is het heerlijk weer hè? Vorig week hebben we er ook al eventjes van genoten. Verder zijn we afgelopen week naar Ballorig geweest, we shopten bij de kringloop, Nomi was druk aan het voetballen, Bart en ik begonnen aan een puzzel en we zijn op de camping geweest.

Maandag; ochtendje Ballorig

ballorig enschede

Maandagochtend ging ik samen met mijn zusje en Nomi en Lenn naar Ballorig. Nomi en Lenn vonden het daar geweldig en zelf heb ik ook heel veel lol gehad. Nomi en Lenn waren heerlijk aan het klimmen en klauteren en mijn zusje en ik gingen met ze mee.

Dinsdag

real madrid

Dinsdagochtend wilde Nomi opeens voetbal kijken. Ik zocht op YouTube een voetbalwedstrijd op en daar zaten we naar te kijken. ’s Middags deden we boodschappen en toen waren ze niet zo gezellig. Op de terugweg hadden Nomi en Lenn ruzie op om een bonnetje, en toen ik hem door midden scheurde was het weer goed…

Woensdag

gooien kind

Woensdag gingen we eventjes de stad in. We brachten een pakketje weg, ik kocht een korte broek voor Lenn en we keken even bij de Action. Na het eten gingen we nog even naar buiten en daar maakte ik een erg leuke (al zeg ik het zelf) foto van Bart en Lenn.

Donderdag

kringloopwinkel

Donderdagochtend gingen we even naar de kringloop. Nomi zocht twee boekjes uit en ik nam een paar puzzels mee voor mij en Bart. ’s Middags gingen we naar buiten, want het begon best lekker weer te worden.

Vrijdag; lekker buiten zijn

Vrijdag was het weer nog veel fijner en Nomi vroeg ’s ochtends al vrij snel of we buiten gingen spelen. Dus dat deden we. Nomi was druk aan het voetballen en Lenn speelde vooral in de zandbak.

salade

’s Avonds aten Nomi, Lenn en Bart pannenkoeken. Ik had er niet zoveel zin in, en daarom nam ik voor mezelf een salade mee. ’s Avonds begonnen Bart en ik aan een puzzel (als een oud getrouwd stel haha) en dat was toch wel iets moeilijker dan ik dacht.

Zaterdag; naar de camping

spaans voetbalshirtje

Zaterdagochtend waren we lekker in de tuin. Na Lenns middagslaapje gingen we naar de camping om daar nog even wat dingen te doen bij de caravan. Even de laatste dingen schoonmaken enzo… Ondertussen waren Nomi en Lenn lekker aan het spelen.

cornetto

Daarna aten we bij mijn ouders en Nomi en Lenn werden verwend met een ijsje.

Zondag

Zondagochtend ging ik even naar de sportschool. ’s Middags gingen we weer naar de camping, om daar de laatste dingen te doen. Inmiddels is de caravan weer klaar, en binnenkort gaan we er een weekendje naartoe.

barcelona real madrid

We borrelden bij mijn ouders en ’s avonds keken we voetbal.

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?

Een gedachte over “Dagboekje 253; Ballorig, puzzelen en genieten van het zonnetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.